XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemGenerellt campare tenderar att vänja under de varma månaderna av året. Som vintern regnar kommer liksom snö, få de fordon och campare undanstoppad vänta ytterligare ett år. Men för en härdig några isolerande deras husbil är en nödvändighet för att hålla kylan ute. Processen innebär grundläggande förändringar som håller värmen inne och parera kylan från utsidan. Med lite tålamod och vissa järnaffär material och verktyg, kan den genomsnittliga personen har en husbil vinter redo i ungefär ett dygn.

Instruktioner

1 Få under husbil och undersöka alla VVS-rör som ingår i enheten. Wrap dessa rör med isoleringsskum som är specifik för rören för att hålla dem från att frysa. Leta upp din hålltankar under husbil samt. Wrap dessa enheter med isolering kuddar, skydda tankarna från isbildning.

2 Steg inuti husbil. Storlek upp mätningar av dina fönster med ett måttband. Skaffa ark av lim klar vinyl och skär dem till rätt storlek. Fästa ark till vart och ett av fönstren på insidan för att skära ned på överföringstemperaturen genom fönstret.

3 Undersök sidorna av fönsterkarmar. Sätt din hand till kanterna för att se om det finns några sprickor eller drag. Försegla dessa upp med isolering injektion skum eller tätningsmedel.

4 Skaffa ventilations skum kuddar att sätta in dina takventiler i husbil. Installera dem så att de ligger an och blockerar all luft överföring.

5 Öppna dörrarna till alla dina in- och utgångar till husbil. Installera en remsa av skum vittring tejp längs insidan av dörrkarmen. Täck hela ramen. Stäng dörren och kontrollera tätningen du just har gjort.

6 Köpa och installera en avfuktare i husbil. När du använder fordonet se till att slå avfuktaren på under vintern för att skära ned på bebyggda kondens.

Tips

  • Prova att sitta i din RV eller husbil på en vinterdag när du är hemma. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning om var isolering är nödvändig för att hålla kylan ute innan du ut på vägarna.
  • Se till att hålla all isolering från värme och lågor. Medan många isoleringsprodukter idag är värmebeständigt eller brandsäkert, vill du inte att testa en viss produkt kvalitet den hårda vägen och förlora din husbil i processen.