XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Rebounder motion är en typ av träning som är inte ny, men är allt populärare. Trampoliner är ministudsmattor. Du har sett dem, och kanske du har varit frestad att prova en. Studsmatta motion kan vara en produktiv del av din fitness regimen, eftersom det tillför variation till dina rutiner.

den Rebounder

Trampoliner är ministudsmattor som är byggda för fitness ändamål. De varierar i diameter från 38 till 44 inches, och bygger på ramar med ben som står mellan 10 och 14 inches från golvet. Den rebounder Mattan är ansluten till ramen med fjädrar, och ibland bungee sladdar förutom fjädrarna.
De flesta märken av rebounders har fällbara ben eller ramar för bekväm bärbarhet och lagring. En mini-trampolin väger mellan 25 och 35 pund. Detta gör dem praktiskt för ett hem gym på grund av deras ringa storlek och enkel förvaring.

rebounder Motion

Rebounder motion är en terapeutisk form av motion som ökar din puls och fördjupar andningen, medan involverar alla delar av kroppen. Det är ibland kallad cellulär motion på grund av dess redovisade fördelar på cellnivå.

Typer av Rebounder Exercise

Studsmatta övningar är lätt. Hälso studsa är det enklaste övningen, och används för att värma upp och kyla ner. Den kan också användas som en enkel träning. För att göra detta arbete, helt enkelt studsa försiktigt upp och ned på studsmatta. Din kropp kommer att gynnas som ditt hjärta höjningar är förbrända kalorier och du tar in mer syre genom tyngre andning.
Bortom hälsa studsa, kan du gå och jogga på mini-trampolin, lägga till vändningar och öka din arbetsbörda med hjälp av lätta handhållna vikter. Innan du försöker något avancerad, tillbringa några träningspass gör hälsa studsar för att få ditt saldo på studsmatta och få din kropp van vid att studsade.

fördelar

Fördelarna med studsade motion kan inkludera viktminskning, ökad muskelmassa, ökad immunitet, bättre matsmältning, lägre kolesterol och förbättrad motståndskraft mot hjärtsjukdomar.
Rebounding för fitness är också rapporterats öka lymfflödet. Detta anses vara en viktig hälsomässig fördel med att använda en mini-trampolin eftersom lymfan är den vätska som renar kroppens celler.

Vad ska titta efter i en Rebounder

När du köper en studsmatta finns fyra grundläggande saker du bör titta efter. Dessa är en kraftig ram; fjädrar som är rejäl och tunnformad, och som är fästa vid ramen med metallstift; en matta som är tillverkad av väder-, riv- och stretch beständigt material; och som ger en mjuk men ändå fast studs; och en garanti som täcker alla delar av rebounder för något utöver normalt slitage.