XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter Hook Längder för Fiske


Många sportfiskare köper riggade längder av ledare redan ansluten till en krok. Typiskt kommer dessa manipulerade längder har en krok bunden till en 12- till 15-tums längd ledare med en ögla bildad i den motsatta änden av ledaren. Syftet med denna rigg är att låta en sportfiskare att enkelt ansluta en ledare och krok till ett vridbart spänne eller slinga på sin lina utan att binda komplicerade knutar. Emellertid knutarna krävs för att göra en krok längd är enkla och kan enkelt bindas fast fiskaren själv.

Instruktioner

1 Fästa en krok att i slutet av en 12- till 15-tums längd av entrådigt fiskelina med en blodknut. Forma blodknut genom att fem till sex inches av linje genom ögat av kroken. Wrap den fria änden av linjen runt huvudlinjen för sex eller sju varv. Börja bildar wraps strax ovanför ögat av kroken och arbeta varven upp linjen. En liten slinga kommer att bildas precis ovanför ögat av kroken av linjen.

2 Vrid den fria änden av raden nedåt och för den genom den lilla öglan bildad ovanför krokögat. Detta kommer att utgöra en större slinga längs knut. Dra linjen genom den lilla öglan ovanför ögat och sedan genom den större slingan till sidan av knuten. Fukta knuten och dra åt. Klipp eventuellt överskott linje från den fria änden på knuten med en sax.

3 Knyta en Kirurgens Loop i den fria änden av monofilamentlängd. Detta kommer att användas för att fästa ledaren till stambanan. Fördubbla linje 3 till 4 inches från den fria änden för att bilda en slinga. Slå slingan tillbaka och vira den runt huvudlinjen två gånger. Håll fördubblats linje med ena handen och dra öglan för att dra åt knuten. Fukta knuten något som det dras ner och trimma överskott från knuten med en sax.