XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Flickor blir mer delaktiga i idrott och idrottsaktiviteter som kan innebära att de måste gå upp i vikt för att kvalificera sig för vissa viktklasser. Även när nämnda är inte fallet, kan flickor helt enkelt vill kunna fylla ut sina kläder bättre genom små mängder av viktökning. Eftersom många kvinnor är i allmänhet mer bekant med viktminskning taktik snarare än att lägga pounds, få en viss kunskap om viktökning för flickor specifikt kan vara nödvändig.

typer

Det finns bara två huvudsakliga sätt att gå upp i vikt och de är genom fett och muskler. Du kanske säger att du inte bryr dig vilken typ av vikt du lägger på så länge du har några, men välja vilken som är rätt för dig kan ha vissa fördelar. Det finns fördelar med att få fett vikt och muskler vikt för att luta nålen på vågen.

Tidsram

Viktökning bör behandlas med en varaktig mentalitet. Långsam och stadig ökning av kalorier under loppet av 7 till 10 dagar kommer att hjälpa kroppen att anpassa sig till de extra näring. Du bör öka ditt kaloriintag till mellan 500 till 1000 mer kalorier per dag än din nuvarande genomsnittliga dagliga kosten för att börja lägga vikt. Du bör gå upp i vikt långsamt, inte överträffar mer än 4 pounds per vecka för att upprätthålla god hälsa och att ge huden tid att sträcka samtidigt minimera bristningar.

praxis

Äta fem till sex måltider per dag, inklusive snacks mellan de tre huvudmåltider kommer att hjälpa dig att snabba din ämnesomsättning. Detta kommer att bidra till att hålla dig frisk och ger dig fler chanser att smyga in en välbehövlig kalorier i din kost. Med extrafunktioner som såser, glasyrer, dressing, sirap och sås kan bidra till att lägga till kalorier sömlöst. Du kan också överväga att ha mjölk, skakar, smoothies eller saft med dina måltider i stället för vatten.

överväganden

Att gå på gym och lyfta några vikter kan lägga till några muskler på kroppen. Fördelarna med att lägga lutande muskel vikt på din kropp är att muskler hjälper till att bränna mer fett och är tyngre än fett för att få ändamål. Å andra sidan, bör du också överväga din kroppstyp när man beslutar vilken typ av muskelmassa du vill. Om du vet att du kommer bulk upp som Hulken när du lyfter vikter, bör du överväga att få hälsosamt fett vikt. Hälsosamt fett vikt kan vinnas genom att konsumera hälsosamma fetter såsom de som kommer från mjölk, fisk och nötter.

Varning

Se till att om du tänker på att få muskler vikt att du förbrukar tillräckligt magert protein för att stödja deras sunda återhämtning, tillväxt och funktion. Du måste också se till att du får mellan sju till nio timmars sömn varje kväll som en växande flicka. Dricka 64 oz. av icke-koffeinhaltiga vätskor är fortfarande nödvändigt för korrekt hydrering. Du bör alltid konsultera en läkare innan någon ny diet och motion rutin.