XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns många faktorer inblandade i fiske, och tidpunkten är en av dem. Om du har en god förståelse för hur fiskar lever, kommer du att kunna avgöra den bästa tiden att fiska. Använd dessa riktlinjer för att få ett steg närmare upprullning i de stora.

Instruktioner

1 Utvärdera den tillgängliga solljus. När det är mycket varmt och soligt, fisk flyttar till kallare, djupare vatten att bo bekvämt. Molniga dagar är bra för fiske, eftersom molnen diffusa solljus.

2 Studera dagliga uppvärmningen trender. Morgonsolen värmer det grunda vattnet, vilket skapar bekväma vattentemperaturer för fisk till foder. Sen morgon är ett utmärkt tillfälle att dra fördel av detta.

3 Lär dig mer om vanor av fisk. Tidigt på morgonen och sen eftermiddag, svalare temperaturer och lägre ljusnivåer tillåter fisk kryssning kampen för måltider. Detta är ett utmärkt tillfälle att fiska det grunda vattnet.

4 Övervaka storm och vädermönster. Varma fronter orsakar ytvattentemperaturer att öka, vilket uppmuntrar fisk att livnära sig på eller i närheten av den varma ytan. Fisket kommer att vara långsam under och efter en storm eller kallfront.

5 Kontrollera dagligen tidvatteninformation i tidningen om du är intresserad av saltvatten fiske. De bästa förutsättningarna är under en stigande eller fallande tidvatten. Under dessa tider, kommer ditt bete röra sig och framkalla aktiv matning bland kustfisk.

Tips

  • Fiske under en ljus sommar eller vårregn är ofta framgångsrik eftersom fisken har en svårare tid att se igenom ytan. Regn tvättar även insekter och bete i vattnet och skapar en Feeding Frenzy för fisken.
  • Lämna vattnet omedelbart om det finns åska eller hot om åska.