XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man Storlek längdskidor


Om du njuta av friluftslivet, inte har något emot kallt väder och som spänningen av att ta risker, kan skidåkning för dig. Däremot kan du inte gillar tanken på skidåkning nedförsbacke. I detta fall, ta upp längdskidåkning. Innan du börjar, behöver du lämplig storlek skidor.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av skidor som du vill använda för längdskidåkning. Du kan välja mellan traditionella skidor, skridskor skidor och halva längden klassiska skidor. Skidorna du väljer är en personlig preferens. Kolla in de olika slag och prata med en professionell skidlärare innan beslut fattas.

2 Om du använder traditionella skidor, multiplicera din längd i inches med 2,6 och tillsätt 25 till den totala. Svaret är ungefär hur lång skidorna ska vara i centimeter.

3 Multiplicera din längd i inches med 2,6 och tillsätt 15 om du använder skridsko skidor.

4 Ställ dig i en viktklass om du använder halva längden klassiska skidor. Dessa skidor finns i tre storlekar. Om du är en lätt, väljer den kortaste storlek. Om du är en tungviktare, välj den längsta. Om du är i mitten av vikt, välj medelstor. Om du är osäker på din viktklass, kan en professionell skidlärare hjälpa dig.