XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Jakkolo är en anpassning till golv shuffleboard. I tabell shuffleboard, spelare skjuta viktade plast och metall puckar ned en vaxad tabell för att få poäng. Målet är att få pucken i höga poäng områden, och även för att undvika att bli stötte från bordet med en motståndarlagets pucken. Historiker tror att spelet uppfanns omkring 500 år sedan. Shuffleboard turneringar var vanligt förekommande på 1950-talet. Nu är Jakkolo ofta i nöjesparker, barer och källare. Om du inte vill att din tabell längre, kan du förmodligen sälja det.

Instruktioner

1 Ta en väl upplyst foto av din shuffleboard bord. Om möjligt, ta flera bilder i tabellen från olika vinklar.

2 Placera en gratis annons med dina bilder på din lokala Craigs List webbplats för att sälja ditt bord. Gå till www.craigslist.org och mata din plats och sedan placera reklam.

3 Placera en gratis annons på Facebook Marketplace. Gå till http://apps.facebook.com/marketplace/ och mata din plats. Se till att du placerar bilderna av ditt bord i annonsen.

4 Ring din lokala tidningar och fråga hur mycket det kostar att placera en annons i annonser för ditt bord. Fråga vad den extra kostnaden skulle vara att lägga till en bild till annonsen. Om priset är i din budget, placera annonsen.

5 Skriv detaljerna i tabellen samt din fråga pris och kontaktinformation på noterar kort och placera dem på annonsen anslagstavlor på din lokala livsmedelsmarknader.