XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fotbollsklubbar i Canton, Michigan


Även fotboll är en sport som många amerikaner älskar att spela, det finns bara en fotbollsklubben i Canton, Michigan. Den Canton fotboll Club erbjuder ett lag eller ligan för varje fotbollsspelare, oavsett ålder, erfarenhet eller kompetensnivå.

Historia

Den Canton Soccer Club startades 1978 med målsättningen att ge fotbolls lag och ligor för de unga fotbollsspelare i Canton-området. Knuten till USA Youth Soccer Association (USYSA), från och med 2011, har Canton Soccer Club vuxit att erbjuda lag och ligor för spelare från U5 till över 50 åldersgrupper. Mer än 3.000 medlemmar deltar i klubbens ligor.

ligor

Klubben erbjuder ligor i tre kategorier: Fritids, Select / Premier och vuxen. Det finns tre divisioner av fritids grupp: The Great Lakes Soccer League är ett rekreationsområde utomhus ligan erbjuds under våren och hösten för U9 och framför pojkar och flickor. Huset League är för U6 till U8 hobbyspelare och har även spel under våren och hösten. Kick-Start är ett introduktionsprogram för U5 spelare.

I Välj / Premier kategori, Michigan State Develop Soccer League, Michigan State Premier Soccer Program, Mellanvästern Regional League, Michigan fotbollsklubben och den olympiska Development Program finns.

I kategorin vuxen, det finns en vuxen Rec League, en kvinno Competitive League och en Män konkurrens League.

program

Canton Soccer Club erbjuder även en mängd olika utbildningsprogram, inklusive Pre-Celtic Academy för åldrarna 3 till 5, Celtic Academy for U5 till U9, målvakt utbildning för U7 till U18, gata fotboll och sommar fotboll läger för U5 till U14. Klubben erbjuder också skräddarsydd utbildning för alla åldrar.

timmar

Klubben kontoret är stängt måndagar, fredagar, lördagar och söndagar. På tisdagar kontoret är öppet från 11:00 till 18:00, och på onsdagar och torsdagar kontoret är öppet från 11:00 till 16:00

Tränare / Personal

Mer än 270 bussar arbetar med Canton Soccer Club. Tränarna inkluderar tidigare pro spelare, tidigare college spelare och licensierade tränare.

Klubben har också en heltidsanställd klubbdirektör / chef för coaching, en heltidsanställd klubbmanager, tre tekniska chefer och många frivilliga.