XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man hittar en läkare i Vancouver


Att inte ha en läkare är en ursäkt som ofta används för att förhala få nödvändig medicinsk arbete. College of Physicians och kirurger i British Columbia "Hitta en läkare" funktionen visas alla praktiserande och suspenderades läkare i Vancouver, vilket ger dig en mindre anledning att skjuta upp den årliga tenta. Den "College" listar bara familj och allmänläkare. Om du behöver träffa en specialist måste du få en remiss från din husläkare eller allmänläkare.

Instruktioner

1 Gå till The College of Physicians och kirurger i British Columbia hemsida anges i resurser och klicka på "Hitta en läkare familjen." Den "College" ger listor över alla licensierade eller suspenderade utövare i British Columbia. De ger inte listor över alla utövare som är pensionerade.

2 Klicka på ditt kön preferens för en läkare och typ "Vancouver" i "Stad / Town" fältet. Klicka på "Enter".

3 Gå igenom listan av läkare i Vancouver. De är sorterade efter namn. Klicka på namnet på en läkare för att se hans kontaktuppgifter och referenser. Den "College" ger också läkare kön, licens status, grad, vare sig de är utom nya patienter, och en förteckning över eventuella disciplinära åtgärder mot läkaren.