XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur gå ner i vikt med en mage Wrap

Fett som samlas runt magen är inte som andra typer av fett på kroppen. Överskott bukfett, enligt Harvard Medical School, ökar risken för hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck och diabetes. Många metoder finns tillgängliga för att hjälpa dig att förlora magen fett, inklusive magen wraps. Det finns flera olika typer av magen wraps inklusive vanlig plastfolie och naturläkemedel wraps. Det linda placeras runt midsection och, beroende på vilken typ du använder, orsakar fett att släppas från buken och avgiftar kroppen. Oavsett vilken typ av magen wrap du väljer, det finns några grundläggande tips som kan hjälpa dig gå ner i vikt.

Steg 1

Montera magen wrap runt magen, vilket gör att det är tätt men inte för hårt. Täck wrap genom att bära en löst sittande T-shirt och träningsbyxor eller shorts som är en storlek större för att rymma den extra stoppning. Du vill vara bekväm när du bär en mage wrap, men också inte vill att det ska lossna när du tränar. Om magen wrap du bara tycks passa för löst, linda en elastisk binda över den för att hålla den på plats.

Steg 2

Delta i minst 30 minuter av aerob aktivitet varje dag, samtidigt som bär magen wrap. Delvis är det sätt en mage wrap fungerar genom att förbättra resultaten av träning. Fysisk aktivitet är också viktigt för god kardiovaskulär hälsa, kan hjälpa till att sänka kolesterol och kan minska risken för diabetes. Magen wrap kan hjälpa dig att svettas bort mer kalorier genom att öka kroppens temperatur. Detta orsakar en ökning i din ämnesomsättning, så att du bränna fett snabbare.

steg 3

Använd ett naturläkemedel mage wrap att avgifta kroppen i slutet av dagen. Herbal magen wraps finns i en mängd olika recept och du kan också ha en tillämpas på din lokala spa. Det är enkelt, men för att göra din egen mage wrap med ingredienser som havssalt, vatten, olivolja och tång lera. Använd receptet i Resurser i den här artikeln och tillämpa wrap blandningen över en mjuk bomullsduk eller handduk. Låt wrap på 45 minuter och skölj sedan av kroppen i duschen eller badet.

steg 4

Följ en hälsosam kost som betonar färsk frukt, grönsaker, fullkornsprodukter, magert kött, bönor, baljväxter och magra mejeriprodukter. En viktminskning plan som innefattar en förändring i dåliga matvanor kan också hjälpa dig att gå ner i vikt när du använder din mage wrap. Komplexa kolhydrater livsmedel som frukt och grönsaker innehåller viktiga näringsämnen och kostfibrer, som hjälper till att fylla magen så att du konsumerar färre kalorier. Detta steg är viktigt för långsiktig viktminskning underhåll som också bidrar till att minska risken för kroniska, behandlingsbara sjukdomar.

steg 5

Vara realistiska om din kort- och långsiktiga mål. Mayo Clinic förklarar att rusa att gå ner i vikt ofta sätter du upp för att överge en plan för hälsosam kost och motion. Liksom alla utrustning eller mat som hjälper dig gå ner i vikt, bör magen wrap införlivas i en långsiktig plan. Sikta på att förlora ett pund eller två varje vecka, och hålla fast vid din regim av sunda kostvanor, motion och regelbunden användning av din mage wrap.

tips

  • Kontrollera med din läkare innan du gör kostförändringar, ändra din aktivitetsnivå, eller lägga till en viktminskning stöd, såsom en mage wrap.