XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att rengöra en Ruger P 85 Pistol


Ruger P85 pistol inte längre produceras från och med 1992, och ersattes av Ruger P89. Den P85 är en "P" -serien vapen, en tungmetall inramade halvautomatisk pistol som avfyrar en 9mm rund. Denna serie designades 1985 och genomförs för att tjäna både polis, militär och civil skytte stilar enligt Ruger.com. Periodiskt underhåll krävs för alla handeldvapen, särskilt efter bränning. Rengöring av P85 är väsentlig för vapen för att fungera på en optimal prestandanivå, och för att förhindra eventuell korrosion eller pulverrester från nedsmutsning tunnan.

Instruktioner

1 Ta bort magasinet och visuellt inspektera kammaren för att säkerställa att vapnet är helt obelastad.

2 Fält remsor Ruger P85 genom att dra sliden bakåt och ingriper med glid låsmekanismen. Detta är en metallspärren sitter på vänster sida av vapnet. Placera fingret inuti kammaren och skjut spärren (utkastare) nedåt, sedan mot pipan. Frigör glidlåset, flyttar du skjut tillbaka till ett främre läge, sedan dra glidlåset så långt det går. Fortsätt att trycka bilden framåt och utanför vapnet ramen. Dra bort pipan, bult och fjäder lindade styrstång (buffert).

3 Använd ett hål kolv med en trasa spets för att rengöra pipan. Applicera några droppar CLP till duken spets, sedan kasta hålet tills den är ren från all krut rester.

4 Applicera några droppar CLP till ett nylon-borst pistol rengöringsborste, sedan skrubba alla krut rester från bulten, fat och bränning stift strejk platta.

5 Använd borsten och CLP att skrubba bort all korrosion, gropar eller krut rester där det är synligt. Torka vapnet med en mjuk trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande olja, sedan smörja fyra slide / ram anslutningspunkter, som ligger på toppen av ramen, med en droppe CLP vardera.

Tips

  • Försök aldrig att utföra underhåll på ett laddat vapen.