XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man rida en 4-Wheeler


Rida en ATV kan vara mycket farligt, vilket är varför det är viktigt att se till att du gör det ordentligt och säkert. Det finns ett antal sätt du kan vara säker på att din och din ATV göra det genom varje åktur med mindre risk för att bli sårad. Om du inte vet hur man använder en 4-hjuling ATV, bör du söka en professionell lärare att förklara grunderna för dig.

Instruktioner

1 Köp rätt skyddsutrustning. Lämpliga stövlar för ridning en ATV kommer att täcka anklarna. Använd skyddsglasögon gjorda för off-road sport, inte andra typer av skyddsglasögon som skyddsglasögon. Skillnaden mellan dessa typer av ögonskydd är att den förra har vanligtvis ett skumskikt på baksidan av skyddsglasögonen. Använd alltid hjälm som skyddar huvudet och täcker hela ansiktet. Bära kläder som täcker hela kroppen. Bär lämpliga växeln skär chanserna att du allvarligt skadad i ett vrak.

2 Sväng genom att luta hela kroppen samt använda ratten. Denna metod hänvisas till som SOS och lärs ut av professionella ATV trafiklärare. SOS står för Seat Off Saddle, en påminnelse om att ryttare att faktiskt lyfta bort sadeln och mager i den riktning de vänder. Detta ändrar tyngdpunkt för fordonet och skär ned på risken för att bläddra ATV. Skift i vilken riktning du kör, framåtlutad när man går uppför och i sidled när du svänger.

3 Korrekt behålla din ATV. Om du inte tränar regelbundet underhåll på din bil, då det inte kommer att fungera lika bra och kan bli en fara. Rengör luftfiltret regelbundet. Rengöring av luftfiltret är en praxis som kan vara nödvändigt varje gång som fordonet används beroende på miljön. Inte rengöra filtret kan allvarligt skada motorn genom att låta smuts förbi filtret. Byt olja ofta. dränera alltid den gamla oljan första, avyttra den på rätt sätt.

Tips

  • Sänk aldrig en ATV. Vatten i någon del av en ATV kan allvarligt skada bilen och få den att sluta arbeta för gott. En ATV med standarddäck kan i allmänhet vada i vatten upp till sex inches djupt.