XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man svinga en tennisracket


Inte riktigt få det swing rätt? Låt oss starta igen. Tennis är en svår och utmanande sport som kan komma ner till din sista nerv. Börja långsamt och hålla det enkelt. Att lära sig ett korrekt forehand kan visa dig alla detaljer i ett fast swing.

Instruktioner

1 Placera dig precis nedanför baslinjen. Detta är out-of-bounds linje längst ned i domstol, där du tjäna från.

2 Linje upp fötterna parallellt med axlarna. Fötterna bör uppradade där du vill träffa bollen. Till exempel, om du vill att bollen att gå till mitten av spelplanen, bör din främre och bakre foten vara i linje med var du vill träffa bollen.

3 Din grepp bör likna känslan av att skaka någons hand. Om möjligt, skaka någons hand, få känslan ner. Därefter får din racket och "skaka sin hand." Detta är din grundläggande grepp.

4 Med fötterna parallella och greppet höger, ta med racket tillbaka så att din arm är nästan helt utsträckt. Använd inte handleden. Axeln ska användas mest, följt av armbågen. Hålla dessa handleder låst så mycket som möjligt.

5 Din sving bör vara släta och flyter. Vara säker på rackethuvudet är vänd upp och ned. Under svingen, bör din vikt flyttas från den bakre foten till din främre fot. Det är där kraften kommer från.

6 Var noga med att hålla koll på bollen tills efter kontakt sker.

Tips

  • Om du kan, utöva denna gång med någon lätt kasta dig en boll. Gör detta om och om igen tills du har det ner.
  • sträcka alltid före varje aktivitet.