XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Enligt Mayo Clinic, att välja rätt mat kan du äta större portionsstorlekar, med färre kalorier. Detta hjälper bantare maximera sin viktminskning och känner dig nöjd längre. Men att påskynda din viktminskning, är det viktigt att välja livsmedel som innehåller mycket vatten, rikt på fiber och packad med näringsämnen.

Välj livsmedel som innehåller mycket vatten

Enligt Mayo Clinic, välja livsmedel som är högre i vatten ger en känsla av fullkomlighet, utan extra kalorier. Till exempel, är en grapefrukt 90 procent vatten och har mindre än 40 kalorier. Morötter består av 88 procent vatten och har cirka 50 kalorier per portion. Lägg till livsmedel som innehåller mycket vattenhalten till varje måltid.

Fylla på fiberrika livsmedel

Fiberrika livsmedel som frukt, grönsaker och 100 procent fullkorn är hög i volym och fiber, vilket gör att du känner dig mätt. Kontrollera att du har fiberrika livsmedel vid varje sammanträde för att hålla dig nöjd längre - och gå ner i vikt snabbare.

Öka frukt och grönsaksintag

Frukt och grönsaker har många hälsofördelar. Äta några med varje måltid kommer också att få dig att känna fylligare, och du ska äta mindre. Mayo Clinic rekommenderar att klippa ut en del av köttet på din tallrik och ersätta den med mer frukt och grönsaker. Fiber- och vattenrika frukter och grönsaker kommer att hålla med dig längre.

Lägg till en sallad eller soppa till varje måltid

Lägga till en Brothers eller vegetabiliskt soppa eller en sallad till varje måltid kan hjälpa trimma bort extra pounds. Välj låg fetthalt salladsdressing, och äta soppa eller sallad före huvudrätten. Dessutom, spetsa din måltid med en portion av fullkorn, grönsaker och lax för din huvudrätt. alltid välja magert proteinkällor för varje måltid.

Undvika Fad Diets

Enligt American Academy of Family Physicians kan faddieter ge resultat på kort sikt, men de bästa resultaten kommer från långsiktiga livsstilsförändringar.