XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur många Crunches ska jag göra på natten för att gå ner i vikt?

När du gjort korrekt, kan crunches ge dig tonas, sexig abs. Oavsett om du gör dem på kvällen, eller under dagen, de är en kraftfull komplement till alla träningsrutin. Men crunches ensam sannolikt inte kommer att leda till viktminskning. En hälsosam kost och en balanserad motion rutin kommer att hjälpa dig att se framgång viktminskning snabbare än att bara fokusera på en övning och en kroppsyta.

Spot Reduction

De flesta människor har kroppsdelar de skulle vilja förbättra - att förlora den överarmen litegrann, att bli av med bowlful-of-gelé eller få ben som ser bra ut i shorts. Om du letar efter en tunn och tonas midsection kommer crunches hjälpa dig att få den definition du sugen, men de kommer inte att leda till viktminskning i midjan. Spot minskning - viktminskning riktad mot en kroppsdel ​​- är en myt som fortsätter att permanentas. Enligt ACE Fitness, inträffar fettförlust i hela kroppen, inte i ett visst område.

Träning

Crunches kan vara en stapelvara i din träning rutin, men om ditt mål är viktminskning, och inte bara toning, bör du inkludera en bra balans av cardio och styrkeövningar. Styrketräning, såsom lyft vikter och göra crunches, inte bränna en massa kalorier. Den stora kaloriförbrukning kommer från hjärt aktiviteter som ridning din cykel eller jogging. Men crunches och andra styrkeövningar tonen muskler, lämnar kroppen ser passformen. Medline tyder på att du sträva efter att minst 2,5 timmar av aerob aktivitet varje vecka och inkluderar styrketräning åtminstone två gånger i veckan.

Toning Med Crunches

Crunches är bland de mest effektiva övningar för magmusklerna. Av säkerhetsskäl och den största nyttan, är det viktigt att använda rätt teknik. Ligg på rygg med böjda knän - inte koppla fötterna enligt en soffa eller bord som förhindrar din mage från att isoleras. Plantera fötterna stadigt och hålla ihop knäna åtskilda. Vik armarna över bröstet och höja överkroppen genom att dra åt magen. Håll och räkna till tre, sedan tillbaka till utgångsläget. Antalet crunches du bör göra beror på din kondition och dina mål. En bra tumregel är att sluta göra crunches när du tycker att det är svårt att hålla korrekt form. Övning när det är mest bekvämt för dig - förmånen är densamma oavsett om du tränar på morgonen eller på kvällen.

kärn Motion

Förstärkning alla din kärna muskler - inklusive abs, rygg och bäcken - kommer att förbättra din förmåga att utföra dagliga funktioner och kommer även förbättra den övergripande prestationsförmågan. Försök att lägga till andra grundläggande övningar, såsom broar, plankor och övermänniskan, till din styrka träning rutin. Genom att tona din kropp, kan du förlora inches även om din vikt inte gå ner. Muskler väger mer än fett, men tar upp mindre plats, så styrketräning kan ge intryck av viktminskning.