XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder Hard Wax för skridskor och skidor


Skate skidor kan du korsa en snötäckt terräng med lätthet. Jämfört med mer konventionella modeller av snö skidor, skate skidor har en smal design. Skidvallor tillverkas i en mängd olika formler för att tillgodose behoven hos ivrig ryttare. Skidvallor som har en hård konstruktion förblir perfekt för iskalla förhållanden. Vare sig du är vaxning botten av din skate skidor eller botten av dina alpina skidor, kan du använda samma teknik.

Instruktioner

1 Tryck ned bromspedalerna i skidbindningar. Rikta ett gummiband runt den ena bromsarmarna. Sträcka bandet över bindningen och runt den motstående armen för att lyfta pedalerna ur vägen.

2 Placera skridsko eller alpina skidor mellan käftarna på ett skruvstäd. Vrid handtaget på skruvstäd medurs för att säkra dina skidor. Applicera en liten mängd tvättsprit på en bomullsduk.

3 Gnid bomullsduk längst ned på skidorna för att ta bort alla gamla vax eller skräp. Låt skidorna torka i cirka 5 minuter. Värm upp din vallajärn.

4 Håll vallajärn över skidorna. Driva det hårda skidvalla mot basen av den uppvärmda järn. Låt vaxet droppa på botten av skidorna.

5 Gnid vallajärn längst ned på skidorna. Minska temperaturen av järnet om vaxet börjar ryka. Tillåta vaxet att torka på skidorna under 1 timme.

6 Sänka en plastskrapa på näsan av skidorna. Tryck nedåt över toppen av skrapan och dra den ner längden på skidorna för att ta bort överflödigt vax.