XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Zip Line Idéer


Zip linjer spänner enorma klyftor, konstruktioner och höga trädtopparna allt för spänningen i zip. Dessa spännande uppställningar har vuxit upp i många turistområden under de senaste åren. Zip linjer nu återfinns i regnskogen kapell i Centralamerika, kust tempererade regnskogen i sydöstra Alaska, och många punkter i mellan. Zip linjer kan användas för företagens teambuilding, ledarutveckling och ungdomsförtroendeskapande.

Ungdom Problemlösning och förtroendeskapande

Ta en grupp av elementära-åldern skolbarn på en studieresa till en zip-linje. När barnen njuta av spänningen och roligt att flyga genom träden, tilldela dem små problemlösningsuppgifter. Programmet "PBS Kids" tilldelas en grupp ungdomar i uppdrag att göra en anordning för att transportera två pingisbollar ner raden zip. Barn måste arbeta tillsammans för att utforma en enkel anordning för att bära bollarna samtidigt skapa förtroende när de flög genom luften.

Ledarskapsutbildning och teambuilding

Ta en grupp företag eller kollegor och medarbetare till en zip-linje. Arbetet med zip line anställda och guider att inrätta en utmaning kurs. Position säkerhets observatörer vid varje zip sektion - där deltagarna klippa in för att flyga ner repen - och ge laget ett mål, såsom att få ner en medlem utan att medlemmen använder sina armar eller ben. Detta lär problemlösning och arbetsplats känslighet bör det vara fysiskt funktionshindrade anställda.

funktionshindrade Utmaningar

Att föra funktionshindrade ungdomar och vuxna till en zip line ger behövs äventyr och förtroendeskapande. De begränsas till rullstolar får se hur de har alternativa möjligheter och förmågor med hjälp av sina arbets lemmar. Blinda deltagare tilldelas en kompis för att vägleda dem genom zip line, ger dem möjlighet att känna att de flyger. Döva deltagare kan välja att använda en ny uppsättning handsignaler för att kommunicera mellan zip linjer och hjälpa varandra att göra det genom kursen.