XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Olika Wood Vandring Sticks


Huvudsyftet med en god kvalitet trä vandring pinne är att hjälpa vandrare hålla balansen och att ta bort trycket av knäleder och höfterna. De är särskilt användbara i detta avseende vid klättring eller fallande en brant lutning. Trä vandrings pinnar med sekundära funktioner är populära, men med de vanligaste ytterligare användningsområden som innebär förmågan att balansera fotoutrustning och att använda inbäddade kompasser för navigering.

Kamera Monopod Vandring Stick

Enbent vandringsstavar finns tjäna ett ytterligare ändamål utöver att erbjuda balans och stöd medan vandring: de används också för att balansera en kamera. Chefen för en enbent vandring pinne har en inbyggd kamera montering, vanligtvis en metallplatta med en exponerad skruvänden, på vilken en vridbar lutningshuvud är säkrad. En kamera är monterad på lutningshuvud, vilket ger kameran ett planat flexibilitet av släta, roterande rörelse. Den enbent är mycket användbart för professionell naturfotografering, hålla kameran stadigt för att förhindra suddiga bilder.

Inbäddade Kompass Vandring Stick

Trä vandrings pinnar som presenterar en inbäddad kompass i spetsen är mycket användbara för att orientera sig när hon gick, med den fördelen av att inte behöva bära en kompass separat i en ficka eller ryggsäck. Med vissa modeller är kompassen utsätts hela tiden, fast i en skreva på spetsen av pinnen och helt avslöjats. Dyrare modellerna kan ha kompassen vilar i den nedre halvan av en ihålig mässing eller stålkula, som är fäst vid änden av pinnen. När den övre halvan av bollen avlägsnas, kompassen exponeras för användning.

Vandring Stick flöjt

För det nyckfullt och musikaliskt lutande, det finns modeller av ihåliga trä vandrings pinnar som också kan fungera som flöjter. Dessa käpp flöjter finns i en mängd olika stämningar, med de flesta erbjuder sex hål för att spela. Vissa modeller är mer inriktat på Celtic-stil flöjt musik, medan andra har ristade med mer av en indian känsla i åtanke. Mer komplicerade och dyrare modeller har två eller till och med tre räfflor som byggts in i kroppen av pinnen, med alla rännor med förmåga att spelas samtidigt.