XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man väljer en Longboard för nybörjare


En longboard är ett rekreations skateboard. Som namnet antyder, är en longboard längre än en traditionell skateboard. Dimensionerna hos de komponenter som utgör en longboard kommer att påverka longboard användarvänlighet, snabbhet och stabilitet. För nybörjare, bör man vara noga vid valet av longboard s delar för att möta ryttarens behov. Läs mer om de delar av en longboard att hjälpa dig välja en.

Instruktioner

1 Lära sig de olika komponenter som utgör en longboard; vilket är viktigt att veta när du leta efter en longboard. En longboard består av ett däck, hjul och lastbilar. Tänk på din budget och stil, liksom mängden och typen av användning du tänker komma ut ur din styrelse. Du kan överväga att starta med en styrelse som har en plast däck, som är billigare och ibland mer hållbara än trämodeller. Trä är mer populär och ofta ger bättre svarstider, men också i allmänhet kommer med en heftier prislapp.

2 Köp en longboard lämplig för din vikt och längd. Längden på en longboard kan variera från 33 till 59 inches. Alla ombord längre än 40 inches bör vara lämpliga för någon längre än 6 fot. Tänk också på din longboard prestanda vid beslut om längden på brädan. Longboards mellan 33 och 40 inches i längd presterar bättre på Flatland. Styrelser längre än 40 inches i längd är bättre rustade att hantera långa, branta backar.

3 Tänk på din skridskoåkning område när du väljer lastbilar på longboard. Mindre lastbilar - de omkring 150 millimeter - är bättre för carving så att de lämpar sig för manövrering hörn och hinder. Lastbilar som mäter cirka 180 millimeter är svårare att slå, men erbjuder bra stabilitet för störtlopp.

4 Välj en longboard med stora, mjuka hjul. Hjulen på brädan bör vara minst 60 mm, eller 2,4 inches. De bör också vara mjuk - mindre än 90a hårdhet, vilket bidrar till att skapa en mjuk gång för cruising.

5 Köp en longboard som du känner dig bekväm körning. Oberoende av mätningar av din bräda, är det viktigaste att tänka på din komfort nivå. Testa känslan av styrelsen innan de köper.