XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lagrar 55 Gallon Emergency vattenbehållare


De amerikanska Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar en nödsituation sötvatten leverans av minst en liter per dag per person i varje hushåll. Rekommendationen går upp i varmare klimat, för gravida kvinnor och hushåll med husdjur. CDC rekommenderar också en två-veckors tillförsel av färskvatten. För en familj av tre med ett husdjur, kanske du vill ha mer än en 55-liters behållare i en nödsituation.

Instruktioner

1 Tvätta insidan av behållaren noggrant med diskmedel och vatten.

2 Spola tills alla tvålrester tas bort.

3 Blanda en steriliseringslösning med ett förhållande av en tesked blekmedel per liter vatten. Använd åtminstone en liter lösning för denna process. En gallon kan göra processen för sterilisering av hela fartyget gå snabbare. Eftersom vatten väger drygt 8 pounds per gallon, kan större mängder lösning gör fartyget svårt att manipulera, dock. Oavsett mängden vatten du väljer att använda, tillsätt 1 tsk blekmedel för varje liter vatten.

4 Häll steriliseringslösning i behållaren. Sluta behållaren och skaka lösningen tills alla inre ytor är täckta.

5 Låt kärlet stängt för åtminstone 30 sekunder, sedan öppna och tömma behållaren.

6 Skölj behållaren med dricksvatten eller låt den lufttorka fullständigt.

7 Fyll behållaren med dricksvatten och tätning.

8 Förvara behållaren på en sval plats i direkt solljus. Hålla sig borta från petroleumprodukter, bekämpningsmedel eller andra giftiga ämnen.

Tips

  • Byt lagrat vatten var sjätte månad.
  • Livsmedelskvalitet behållare är märkta med bokstäverna "HDPE", eller högdensitetspolyeten, tillsammans med ett recirkulerat logotyp med en "2" inuti. Dessa behållare är godkända av Food and Drug Administration som matbehållare.
  • Förvara inte vatten i någon behållare som någonsin har använts för att lagra petroleumprodukter, bekämpningsmedel eller någon giftigt ämne.