XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan stärka Abs med medicin boll övningar


Lära sig att använda två av de mest effektiva sätten att stärka din abs, i bekvämligheten av ditt eget hem, med bara en medicin boll och en övning boll. Innan du gör dessa övningar, bör du värma dig upp med cirka fem minuter av ljus konditionsträning. Du bör börja med att göra en uppsättning av ca 10-15 repetitioner och arbeta dig upp till tre uppsättningar av 10-15 repetitioner när kroppen känns bekväm. Denna artikel kommer att förklara steg för steg hur man gör fyra grundläggande övningar med en medicin boll som kommer att bidra till att stärka din abs.

Instruktioner

Hur man kan stärka Abs med medicin boll övningar

1 Leg Extensions med medicin BallPosition utövandet bollen i övre delen av ryggen. Håll medicin boll över bröstet och placera benen i 90 graders vinkel. Därefter sänka armarna bakom dig samtidigt utvidga ditt högra ben. Återgå till startpositionen och upprepa med vänster ben.

2 Medicin Ball LungeStart i ett utfall position med vänster ben i från dig och ditt knä över ankeln. Håll medicin boll, lägre i ett utfall och få bollen ner mot vänster höft. Därefter räta knäna och ta bollen rakt upp över huvudet och nedre delen av ryggen i ett utfall, placera bollen mot höger höft. Förflyttningen av medicin boll kommer att likna en siffra åtta. Upprepa denna övning på höger sida.

3 All Around CrunchesPosition själv möta upp på utövandet bollen och hålla medicin boll i båda händerna. Börja med din kropp draperad över utövandet bollen med armarna utsträckta bakom dig. Kontrakt din abs att lyfta övre delen av ryggen från bollen och ta medicin boll mot din vänstra låret som du vrider åt vänster. Upprepa för 10-15 reps och sedan byta sida.

4 Boll BalanceSit rakt på utövandet bollen med armarna förlängas på båda sidor av dig. Placera en fot på medicin boll, som bör vila framför dig. När du är stabila, lyft motsatt fot från golvet och hålla den i luften i fem sekunder. Därefter vilar den på medicin boll med den andra foten. Håll i detta läge i ca 15 minuter och upprepa.

Tips

  • För bästa resultat, använd dessa övningar med cardio och en balanserad kost.
  • Som med alla övning, sluta omedelbart om du känner smärta eller obehag.