XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man reparerar en brottning Mat


Brottarmattor ger stoppning för grapplers som de kastar varandra mattan och manövrera för en PIN-kod. Mattorna ger också brottarna grepp så att de kan utnyttja sin teknik. Hål och nedskärningar i mattan kan vara farliga eftersom de kan fastna ett finger eller tå och kan också bli grogrund för bakterier. Reparera en brottning matta som behöver göras omedelbart för att förhindra skada eller sjukdom till konkurrenterna.

Instruktioner

1 Applicera en antiseptisk att eventuella öppningar i mattan innan reparera dem att döda eventuella bakterier som kan växa i dem. Se till att antiseptisk du använder kan döda Staph, som är en vanlig och mycket farliga bakterier som ofta bildar på brottarmattor.

2 Applicera lim på några nedskärningar i mattan. Detta kommer att binda samman de två sidorna av snittet tillsammans och täta öppningen.

3 Använd fogmassa för att fylla i några större hål eller fördjupningar i mattan. Tillåta mattan att torka över natten. Fogmassa kan torka i flera timmar, men limmet kräver 12 timmar eller mer för att se till att bindningen är stark.

4 Måla över reparationer med vinylfärg. Håll rummet ventilerat eftersom vinylfärg har mycket starka ångor.

5 Låt färgen torka i minst 24 timmar innan du använder mattan igen.