XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man blir 30 pund i fyra månader

Att förlora 30 pounds i fyra månader är en rimlig målsättning, eftersom den endast kräver att förlora cirka 2 pounds per vecka, men att uppnå det kommer att ta massor av engagemang. Genom att minska födointag och ökad fysisk aktivitet, kan du lyckas skapa kalori underskott du behöver för att kasta vikt. När du har nått ditt mål, hålla sig till en hälsosam kost och träningsprogram för att bidra till att säkerställa vikt stannar för gott.

Med siffrorna

Ett pund av fett innehåller cirka 3500 kalorier, så måste du skapa ett underskott på cirka 105 tusen kalorier för att förlora 30 pounds. Det kanske låter som en hel del, men över fyra månader det fungerar till ett underskott på 26.250 kalorier per månad, eller cirka 875 kalorier per dag. Naturligtvis, detta antal frågor bara om du vet hur många kalorier du brukar bränna för vikt underhåll. För att uppskatta denna siffra, måttligt aktiva människor ska multiplicera sin vikt med 15. Till exempel, bränner en 160 pund människa typiskt 2.400 kalorier per dag och kommer att förlora 30 pounds i fyra månader genom att äta 1,525 kalorier per dag.

Blanda det

Även om du kan gå ner i vikt genom att skära kalorier ensam, är ett hälsosammare alternativ också öka motion. Till exempel kan en 160-pound man skär 450 kalorier från hans diet och sedan gå till en timme lång promenad på 4 miles per timme för att bränna ytterligare 425 kalorier. Viktkontroll blir lättare om du utför hjärt övningar såsom promenader eller jogga de flesta dagar i veckan och även utföra styrketräningsövningar som att lyfta vikter eller gör armhävningar och knäböj två gånger i veckan. De styrketräningsövningar kommer att öka din ämnesomsättning som du bygga muskelmassa, hjälper dig att hålla vikten nere för gott.

Ät klokt

Fyra månader är en lång tid att känna sig hungrig. Lyckligtvis kan du hålla nöjd på färre kalorier med hjälp av låg-energitäthet livsmedel, som ger bulk för att fylla magen, men kommer inte att bryta kaloribanken. Frukt och grönsaker är klassiska exempel, så mellanmål på morötter, snaps och äpplen. Fullkorn såsom popcorn och fullkornsbröd ger också bestående fyllighet, liksom magert proteinkällor såsom sänkt fetthalt ost, bönor och tofu.

Skriv ner det

Det är lätt att tappa kontrollen över kalorier, och även mindre beräkningsfel under loppet av fyra månader kan allvarligt minska dina chanser att förlora vikt. Det är där journalföring kommer in. Genom att skriva ner vad du äter för varje måltid och mellanmål, kommer du att vara bättre rustade för att möta dina kalorimål varje dag, förbättra oddsen för framgång. Håll en anteckningsbok i köket, eller bära en liten kudde i handväskan, och skriva ned alla livsmedel som passerar genom dina läppar.