XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att överstycken för Konstsim


Många konstsim lag pryda sina kostymer med paljetter, strass, kristaller och pärlor och slitage matchande stycken för att lägga KRAFT till deras konkurrens rutiner. Vissa grupper betala för att få anpassade kostymer och överstycken gjorda för dem, men många anpassa sina egna baddräkter och överstycken. Skapa överstycken som använder plast duk som är mycket flexibelt och kan lindas runt simmarens huvud eller bulle.

Instruktioner

1 Rita ett mönster för huvudstycke på papper. Klipp ut en mängd olika designidéer och placera dem på en lagkamrat huvud för att se hur de ser ut och passform. Välj de som ser den bästa och mest passar gruppen tema.

2 Rita mönstret på plast duk och klipp ut.

3 Placera plast duk utklipp över tyg som är densamma eller matchar baddräkt du planerar att bära med huvudbonaden. Använda tyget tillräckligt stor för att helt täcka plast utskärningen och linda under baksidan av utskärningen.

4 Spraya vattentät lim på utskärningen och jämna ut tyget över den.

5 Trä en nål med fiskelina, knutna vid en ände.

6 Söm runt kanterna på huvudstycket för att säkra överlappningen av tyget på baksidan av pjäsen.

7 Sy på paljetter, kristaller och strass som önskas för att matcha de dekorativa detaljer på baddräkter. Använd vattentät lim för att fästa glitter om så önskas.

8 Klippa ungefär en fot koppartråd. Vrid kabeln runt en penna för att skapa loopar i tråden. Linda tråden till en slinga varje två inches. Tråden kommer att fästa till huvudstycket.

9 Sy looped wire till undersidan av huvudstycket. Slingorna kan du fästa huvudbonaden till håret med hårnålar.