XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Övningar för att koppla av Eye


Målet för ögat övningar är att lindra effekterna av ögonansträngning och torra ögon. Vanliga symptom i samband med ögonen är suddiga ögon, huvudvärk och trötthet. Om du tillbringar mycket tid framför en datorskärm, utför ögat övningar var 30 minuter kommer att ha en positiv inverkan.

palming

Sitt ner i en bekväm stol. Värma händerna genom att gnugga dem tillsammans. Kopp handflatorna och placera dem över dina slutna ögon. Placera dem så att du inte tillämpar någon press att själva ögongloben. Dina händer ska placeras på ett sätt som lämnar näsan avslöjats och ögonen direkt bakom kupade delen av handflatan. Se till att alla fingrar är tätt placerade tillsammans så inga ljusstrålar kan tränga bortom händerna. Ta långa, långsamma, djupa andetag samtidigt tänka scenarier som ger dig lycka. Efter några djupa andetag, slappna av och öppna ögonen. Upprepa detta mönster i ungefär tre minuter.

avlägsna objekt

Ögonen är gjorda för att koppla av när de tvingas att titta på avstånd. Om du har ett jobb som kräver att du tittar på en datorskärm under längre tidsperioder, kan dina ögon känns ansträngd från tid till annan. När detta inträffar, gå ut eller titta genom ett fönster på objekt som är cirka 15 till 16 meters avstånd. Detta kommer att hjälpa dina ögon slappna av när de börjar känna sig ansträngda genom att fokusera på en datorskärm eller läsa en bok. För bästa resultat, fokusera på denna avlägsna föremål för bara några minuter.

Varma och kalla kompresser

Den varma och kalla komprimering motion hjälper blodet cirkulerar bättre runt ansiktet och ögonglober. Blötlägg en liten handduk i varmt vatten och en annan i kyla. Ta varm handduk och tillämpa den direkt i ansiktet så att den komprimeras mot kinderna, slutna ögonlock och ögonbryn. Efter en stund, ta bort varm handduk och tillämpa kall handduk på samma sätt. När de små blodkärlen öppna upp från kompressioner kommer din känsla av ögonen vara lättad.