XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Turn steg aerob träning är en dans-inspirerad steg aerob träning som får din hjärtfrekvens går och ger en bra, skonsamma kardiovaskulär träning. Varven i den här övningen är en avvikelse från de främre stegen i andra steg aeroba övningar.

Instruktioner

1 Ställ dig bredvid plattformen så att du står parallellt med långsidan av plattformen. Den yttre sidan av vänstra foten bör vara bredvid plattformen. Du bör vara på en sida av plattformen, så att man bildar en bokstav L med den.

2 Vänd dina höfter mot plattformen och sätta din vänstra fot på den vänstra kanten av plattformen. Ta med din högra fot upp på plattformen och placera den på den högra kanten så att båda fötterna är på plattformen och de yttre sidorna av fötterna är på plattformskanterna.

3 Rotera kroppen moturs, vilket din vänstra fot ned parallellt med plattformen. Ta med din högra fot ner bredvid vänster fot så att du gör en bakåt L med plattformen.

4 Upprepa flytta, gå tillbaka samma väg som du kom. Vänd dina höfter och placera din högra fot upp på plattformen, och sedan öka med vänster fot och placera den på den andra kanten. Rotera medsols och sätta din högra fot på golvet parallellt med plattformen. Följ med vänster fot, så att du är tillbaka i din ursprungliga startposition.

Tips

  • Använd god hållning när man gör steg aerobics. Håll bröstet hög och hålla magen spänd.
  • Alltid komma ihåg att värma upp och kyla ner före och efter varje träningspass.