XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Porslinsfasader är ett kosmetiskt korrigerande tillbehör som kan permanent "reparera" färgas, flisas eller ens sneda tänder. Faner är en kosmetisk verktyg, men de är ovärderliga för att förbättra självförtroende och hjälpa människor bokstavligen lära sig att le igen. Om du är intresserad av porslinsfasader, se till att du förstår exakt vad de kommer att utföra för dig och hur mycket underhåll de kräver över livet av faner.

Fungera

Porslinsfasader täcker tänder. Till skillnad från löständer, som fyller i för saknade tänder och kronor eller lock, som reparerar skadade tänder, är det huvudsakliga syftet med faner att kamouflera oattraktiva tänder. Faner är en permanent kosmetisk lösning som helt kan ändra utseendet på ditt leende.

Funktioner

Porslinsfasader är extremt verklighetstrogna. De hävdar också deras ljusstyrka eftersom de är faktiskt genomskinlig, precis som riktiga tänder. Beroende på tillståndet hos dina naturliga tänder, kan porslinsfasader också stärka och skydda dina riktiga tänder också. De är ljusa och även, och tenderar att göra ditt leende ser större, ljusare och mer glänsande. Men de kan också vara mycket kostsamt, till stor del eftersom de är utformade för att vara för evigt och ser så naturligt.

effekter

Porslinsfasader kräver sällan reparationer eller underhåll efter att de har installerats. Som ett resultat kan den initiala kostnaden för porcelainveneers vara extremt hög. Generellt bör du planerar att spendera allt från 700 dollar till 2000 dollar per tand. Detta kommer att omfatta de permanenta och tillfälliga fanér samt installationen.

överväganden

Om du funderar på att skaffa porcelainveneers, har dina tänder och tandkött som granskats av en muntlig sjukvårdspersonal innan du går till en kosmetisk tandläkare. Du måste se till att dina tänder och tandkött kommer att gynna eller åtminstone upprätthålla dina nya faner innan du hämtar dem. Du kan behöva vissa reparationer göras för att tänderna innan att ha faner placeras, som kan öka den totala kostnaden dramatiskt beroende på dina behov.

missuppfattningar

Många människor tror att få porslinsfasader är helt ur ramen för möjligheten eftersom de är så dyra. Men vad de inte faktor i att få människor faktiskt köpa porslinsfasader för varje tand. Beroende på munnen och le storlek, kanske du behöver bara åtta till tio faner att helt ändra utseendet på munnen.

Varning

Om du upptäcker att du har någon typ av peridontal eller tandköttsproblem när du är i färd med att få dina faner, måste du stoppa processen och reparera skadan innan du fortsätter. Porslinsfasader kommer att göra ditt leende ser ganska, men om de gömmer sig dåligt omhändertagna tänder de inte kommer att fastställa orsaken till problemet och kan faktiskt göra det värre. Se till att ditt leende kommer att upprätthålla dina faner innan du har dem permanent fast på tänderna.