XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
HCG Diet & amp; muskelförlust

HCG kost är en mycket aggressiv och begränsad viktminskning protokoll. HCG kost begränsar dieters till endast 500 kalorier per dag och anses vara en "mycket lågt kaloriintag." Enligt UCLA Center for Human Nutrition, är en mycket låg kalori diet en måltid plan som är 800 kalorier per dag eller mindre. Förespråkare av kost hävdar HCG som du säkert kan förlora en till tre pund. en dag utan att uppleva extrem hunger eller betydande muskel förlust.

Allmän information

HCG kost innehåller endast två fasta matmeals som är ungefär 250 kalorier vardera. Du kommer att äta en identisk måltid för både lunch och middag. Du kommer inte äter frukost eller har några mellanmål däremellan. För att sätta detta i perspektiv, för de flesta människor, efter HCG kost protokollet är motsvarigheten till att äta bara en vanlig måltid en dag eller 1/4 mängden kalorier som du för närvarande äter. Förutom extremt begränsad måltider dieters får en enda daglig skott av 125 ius av HCG, humant koriongonadotropin, som är tänkt att undertrycka din aptit enligt "Los Angeles Times."

muskelförlust

Muskelförlust är mycket vanlig biverkning av HCG diet. Majoriteten av vikt att du förlorar när den följer HCG diet blir muskler och vatten, eftersom kosten är så låg i kalorier och brist på protein. Medan bantning, hjälper dietary protein du behålla din ren muskelmassa och hindrar kroppen från catabolizing muskelvävnad för energi. Diana McGuire, undervisning professor i näringslära, Dietetics och livsmedelsvetenskap vid Brigham Young University, förklarar att alla 500 kalorier från HCG diet kommer att användas som energi och inte stödja och behålla muskelvävnad. Efter din kropp använder 500 kalorier för energi, kommer nästa energikälla vara din muskelvävnad, som det kommer att förbruka mycket snabbt.

HCG stöder inte Viktminskning

Enligt Jennifer K. Nelson, registreras och licensieras Dietist för Mayo Clinic, någon vikt att du förlorar genom att följa HCG kost är på grund av den extrema kalorirestriktioner, inte på grund av HCG. Den amerikanska Food and Drug Administration godkänner HCG som fertilitet och hormonbehandling medicinering, inte som en behandling för fetma eller som en viktminskning stöd. Detta beror på att efter mer än 50 års forskning, inte en legitim granskad klinisk studie ens existerar tyder på att HCG stöder viktminskning, minskar aptiten, reservdelar muskler eller gör något som förespråkarna för denna diet påstående. Efter HCG kost är egentligen inte annorlunda än bara svälta dig själv genom att äta 500 kalorier per dag.

Förhindra muskelförlust

Om du är bantning gå ner i vikt, helst kommer du vill förlora fettvävnad och inte muskelvävnad. Detta resulterar i den magra eller "tonad" ser att många människor försöker uppnå. University of Illinois ger riktlinjer för hälsosam viktminskning som inte kommer att resultera i muskelförlust eller andra oönskade biverkningar. Minska ditt dagliga kaloriintag med 500 till 1000 kalorier. För de flesta människor, kommer detta att producera fettförbränningen av ett till två pund. en vecka samtidigt som muskelförlust till ett minimum. Alla viktminskning än 2 pund. en vecka är ofta muskelförlust. University of Illinois notera att de flesta människor behöver 2.000 kalorier per dag, fyra gånger mer än HCG diet. I ett försök att bevara muskler, vill du inte att minska ditt kaloriintag för långt bortom 2000 kalorier.