XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vitamin B12 är en naturligt förekommande näringsämne i de flesta dieter som den är närvarande i kött, fågel, fisk, ägg och mejeriprodukter. Det har många hälsofördelar som sträcker sig från produktionen av friska röda blodkroppar till reglering av ämnesomsättningen. Det finns många som har en brist på B12 på grund av diet eller andra faktorer. De som är vegetarianer är de mest mottagliga för en vitamin B12-brist, eftersom det inte förekommer i växtform. Vitamin B12 tillskott har blivit populär bland dem som försöker gå ner i vikt. Detta beror på att det är möjligt att öka din ämnesomsättning naturligt med B12 piller för hälsosam viktminskning.
Av naturligt öka din ämnesomsättning, ökar du mängden kalorier din kropp förbränner under alla tider på dygnet. Genom att bränna dessa extra kalorier, börjar du bränna mer av dina fettdepåer och med tiden kommer du gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.

Instruktioner

1 ta vitamin B12 piller med en måltid och ett glas vatten för optimal matsmältning och absorption.

2 Ta en B-komplex-vitamin med din B12 piller. Som med de flesta näringsämnen, inte B12 inte i ett vakuum och är mest effektiva när de kombineras med andra näringsämnen. I detta fall bör du också överväga en B-komplex-vitamin tas tillsammans med dina B12 piller naturligt öka din ämnesomsättning.

3 Öka energi genom B12 tillskott. En av de viktigaste funktionerna av vitamin B12 är att öka energieffektiviteten. Vitamin B12 piller eller en B12 skott används av många läkare för att behandla kroniskt trötthetssyndrom. Med denna ökade energi, kommer du inte känna trög hela dagen och kommer att förflytta sig snabbare, och kan vara mer villiga att träffa gymmet för att bränna bort kalorier och ytterligare öka din ämnesomsättning.

4 Motion för att bidra till att öka din ämnesomsättning långt efter träningen är över. Den energi du får genom korrekt intag av vitamin B12 piller hjälper till bränsle din träning. Tillsammans med de kalorier du bränner under träningen, kommer din kropp att fortsätta att ha en naturligt höjt ämnesomsättning i flera timmar efter träningen är över.

5 Ät frukost. Det är oerhört viktigt att äta en hälsosam frukost snart efter att få upp på morgonen. Om du inte äter, då kroppen kommer att gå in i vad som kallas svält-läge och kommer hord kalorier i fettdepåer istället för att använda dem för energi. Detta innebär att du kommer att känna trög hela tiden att lagra fett och saktar ner din ämnesomsättning. Det är en bra idé att ta dina B12 piller med din frukost för att sparka igång dagen med en upphöjd ämnesomsättning.

6 Drick mycket vatten. Vatten är nödvändigt för en effektiv reglering av kroppens ämnesomsättning och för absorption av vitaminer och näringsämnen. Det rekommenderas att dricka åtta glas vatten per dag på åtta uns per glas. Detta bör fördelas jämnt under dagen.

Tips

  • Kontrollera att mängden B12 som finns i tillägg piller du tar. Det rekommenderade dagliga intaget av vitamin B12 är 6 mikrogram. De flesta B12 piller innehåller så mycket eller mer, men det är alltid bra att se till.
  • Kom ihåg att det tar mer än att bara ta vitamin B12 piller naturligt öka din ämnesomsättning. B12 tillskott bör användas i kombination med rätt kost, motion och släckning för fulla effekt.