XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur kan vi minska kroppsfett hos kvinnor

Minska kroppsfett är inte en enkel fråga om "kalorier i, kalorier ut." Det är en mer komplicerad ekvation som kräver smarta näringsstrategier, ett effektivt träningsprogram och en grundläggande förståelse för hur kvinnliga hormoner beter sig. För att minska ditt kroppsfett och behålla den, måste du kombinera alla tre element genomgående under en lång tid.

Hur kan vi minska kroppsfett hos kvinnor

Steg 1

Äta för kroppen du vill, inte kroppen du har. Din kost är den viktigaste aspekten för att minska kroppsfett - om du äter skräpmat regelbundet dricker söta läsk och juice, och småäta ofta under dagen, är du sannolikt inte att förlora något fett. Fokus på att äta magert kött, ägg, fisk, frukt och massor av grönsaker, vissa mejeriprodukter och vissa fullkornsprodukter varje dag. Ät tills du är nöjd, inte förrän du är överfulla. Se till att du dricker minst ett glas vatten varje timme under dagen också.

Steg 2

Träna regelbundet och träna hårt. Going för sköna promenader är trevlig och har en plats i ett träningsprogram, men bör inte vara din huvudsakliga verksamhet. Gå med i ett gym och har en tränare visar hur du lyfter vikter på rätt sätt. Styrketräning är effektiva för att minska kroppsfett och kommer inte att göra dig "skrymmande." Kombinera vikter med två till tre tuffa cardio pass per vecka kommer att leda till en betydande minskning av kroppsfett över tiden.

steg 3

Läs mer om de kvinnliga hormoner och stresshormoner. Höga nivåer av östrogen och progesteron - finns naturligt i kroppen utan också i många p-piller - kan leda till fett lagring. Äta massor av fibrer grönsaker som broccoli, blomkål, sparris, avokado och selleri, och dricka mycket vatten hjälper filtrera en del av överskottet hormoner ur kroppen regelbundet. Kortisol, ett hormon som frigörs som svar på stress, kan också leda till fett lagring när det är kroniskt hög. Minska din stress och sova mer för att minska din kortisol koncentrationen.

varningar

  • Lär dig att lyfta vikter på rätt sätt. Felaktig form kan leda till allvarliga skador.

tips

  • Värm alltid upp innan träningen för att förhindra skador.
  • Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon större livsstil översyn.
  • Lär dig skillnaden mellan obehag i din träning och smärta - Om du har smärta, sluta.

Saker du behöver

  • träningspass gear