XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa Viktökning Kosttillskott för kvinnor

På grund av fokuseringen på viktminskning kosttillskott på marknaden, hitta produkter som hjälper dig gå upp i vikt kan vara svårt. För att göra saken värre, de flesta viktökning produkter marknadsförs mot män och är utformade för att öka testosteron och ta itu med andra manliga endast problem. Fortfarande finns det kosttillskott som kan hjälpa kvinnor gå upp i vikt för att maximera prestationsförmågan eller helt enkelt nå din idealvikt.

Proteinbaserade pulver

De bästa Viktökning Kosttillskott för kvinnor

När du gå upp i vikt, vill du se till att så mycket av det som möjligt är muskelmassa, inte fett. Ett sätt att begränsa fett vinna och uppmuntra muskelutveckling är genom att hålla ditt proteinintag hög. På grund av detta, det finns många pulveriserade kosttillskott som prioriterar protein över kolhydrater och fett. Dessa kan lätt blandas med vatten eller mjölk för att hjälpa dig gå upp i vikt. Här är några av de bästa.

SAN Infusion: Denna kolhydrattillägg är formulerad för att öka muskelmassa och minska kroppsfett och packar 47 gram protein i varje 330-kalori servering. Blandningen av proteiner inkluderar snabba och långsamma smälta källor, vilket innebär att det kommer att uppmuntra muskelmassa byggnad hela dagen. Dessutom innehåller produkten CLA och medellånga kedjor Triglycerides (MCT), som är speciella fettsyror som uppmuntrar fettförbränningen. Infusion innehåller även essentiella fettsyror och fiber för den allmänna hälsan. Infusion finns i fyra smaker: choklad jordnötssmör, kanel Oatmeal, Vanilla Caramel och Wildberry yoghurt.

Cytosport Muscle Milk: Denna välkända tillägg är branschstandard, packning i 300-350 högkvalitativa kalorier per portion (när det blandas med vatten, mjölk ökar kaloriförbrukningen). Trots namnet är Muscle Milk laktosfri, men innehåller 32 gram protein, 5 gram fibrer och 16 gram kolhydrater per portion. Liksom SAN Infusion innehåller Muscle Milk MCT och en blandning av fördröjd frisättning proteiner för att se till att den vikt du får är inte fett. Muscle Milk finns i mer än 20 smaker, från kaksmet Strawberry Banana.

BSN Syntha-6: Detta tillägg är känd för sin goda, dessert-liknande smak, men det gör mycket för att hjälpa dig att få muskelmassa samt. Syntha-6 levererar bara 200 kalorier per portion, så du kanske vill blanda det med mjölk eller ta flera skopor på en gång. Det finns 22 gram protein, 15 gram kolhydrater (fem gram av fiber) och sex gram fett per portion. Blandningen innefattar även MCT och matsmältningsenzymer att slåss känslor av fullkomlighet eller uppblåsthet, vilket innebär att du fortfarande har en aptit för att konsumera mer kalorier.

Kolhydratbaserade pulver

När man jämför kolhydratbaserade pulver till proteinbaserade pulver, kommer du att märka att de prioriterar kolhydrater tenderar att vara mycket högre i kalorier. Om du är rädd för att få alltför stor vikt för snabbt, kan du dela portioner i hälften eller helt enkelt spara tillägget för dagar då du är för upptagen för att äta mycket. Följande är dina bästa val för carb-tung Gainer tillskott.

AllMax Nutrition QuickMass: Som namnet antyder, denna produkt är utformad för att hjälpa dig att gå upp i vikt snabbt. Och med 1.010 kalorier per portion, kommer det. Varje fyra-scoop servering av detta pulver erbjuder 108 gram kolhydrater, vissa som absorberas snabbt för en omedelbar explosion av energi, och några som smälts långsammare, vilket ger varaktig bränsle för långa träningspass eller hela dagen till ett värde av aktiviteter. Varje portion innehåller också 57 gram protein och 15 gram fett, inklusive CLA, MCT och EFA. Prova kakor och grädde eller choklad smaker för en behandling.

Cytosport Cytogainer: Skaparna av Muscle Milk gör även detta 570-kalori per portion viktökning produkt. Den innehåller betydligt färre kolhydrater än QuickMass - 75 gram - men fortfarande har 54 gram protein per portion. Vad är mest imponerande är dock att produkten innehåller bara sju gram socker och har en hel del komplexa kolhydrater, så du kommer inte att bli föremål för en snabb ökning av energi följt av en krasch. De bästa smakerna är bananer grädde och choklad Mint Shake.

Optimal Serious Mass: Om du inte har en extremt svårt att gå upp i vikt, du förmodligen inte kommer att behöva en hel portion av Serious Mass, eftersom det har 1.250 kalorier blandat med bara vatten. Med 252 gram kolhydrater, kommer kroppen att ha gott om bränsle för sport och tillväxt, och 50 gram protein bidrar till att bygga muskelmassa, inte fett. Detta är förmodligen den lägsta fetthalt Gainer på marknaden, med bara 4,5 gram per portion. Ändå Optimal lyckats hitta utrymme för MCT att inleda fettförbränningen och 25 vitaminer och mineraler.

nutrition Bars

De bästa Viktökning Kosttillskott för kvinnor

Om du hellre vill äta dina kalorier än dricka dem, har du tur. Bland de många bantningsvänliga barer på marknaden finns en hel del måltidsersättning barer, som packa i en hel måltid är värt av kalorier i ett bekvämt, läcker bar. Dessa är ett utmärkt sätt att gå upp i vikt, eftersom de rika smak och portabilitet lämnar inga ursäkter för saknade måltider.

VPX Zero Impact Bars: Möt Mercedes-Benz av måltidsersättning barer. ZI Bars har högsta kvalitet formulering på marknaden, med inga konstgjorda sötningsmedel, transfetter, sockeralkoholer eller insulin spiking socker. Vad innehåller de? Trettio gram högkvalitativt protein, komplexa kolhydrater, hälsosamma fetter (inklusive CLA), massor av fibrer och mellan 400-484 kalorier per bar beroende på smak. Noll Dämpelement erbjuder en måltid till ett värde av kalorier, men är mycket lättare att äta än en måltid, så att du inte har problem att nå dina kalorimål. Försök pumpa högsta smak eller jordnötssmör och gelé för en dessert-liknande smak.

Omväg Oatmeal Bars: Som namnet antyder, dessa barer innehåller havregryn som sin huvudsakliga kolhydratkälla, vilket innebär att du har lidit energi i timmar och ingen blodsocker spik. Dessa innehåller 440-460 kalorier per bar, 30 gram protein och åtta gram fibrer. Dessa är berikade med vitaminer och mineraler, och endast trängs undan av VPX barer på grund av bristen av CLA. Detour Oatmeal Bars komma i chocolate chip cookie deg, jordnötssmör banan och jordnötssmör Chocolate Chip smaker.

Högsta Proteinsnacks: Om din huvudsakliga oro är dekadent smak, kan Supreme Bars inte beat. Smaker som Rocky Road Brownie, Caramel nötchoklad och Cookies 'N' Cream smak lika bra, om inte bättre än godis, men ändå innehåller 30 gram högkvalitativt protein och bara sex gram socker. Supreme Bars innehåller mellan 390 och 440 kalorier, så de kommer att hjälpa dig att gå upp i vikt, speciellt eftersom du vill äta ett par på en gång!