XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad går bra med Cold Pasta?

Kalla pastarätter är uppfriskande under varma dagar och attraktiv som helst på året för att underlätta i servering. Att kalla pasta och lagra den i kylskåpet för servering när du är klar är bekvämt, särskilt när du är upptagen. Gör din maträtt med fullkornspasta för hjärtvänlig fördelarna med fiber som finns i hela korn. Medan kall pasta anses ofta vara en avslappnad mat, är det också lätt att skapa en elegant måltid består helt av kalla livsmedel från alla livsmedelsgrupper för komplett näring.

kalla skaldjur

Soppa är en traditionell starter för många måltider, men det behöver inte sjuda i timmar eller serveras varm. Kalla soppor är snabba att förbereda och väntar i kylskåp tills du är redo att tjäna innan din kalla pastarätt eller vid sidan om. En cool melon soppa med cantaloupemelon eller honungsdagg par väl med en kyckling pasta sallad. Puré ärtor eller gurka med vanlig yoghurt, vatten och färsk mynta för en enkel soppa. Ångad morötter pureed med färsk ingefära, grönsaksbuljong och gräddfil är en bra komplement till kalla Nudel rätter med asiatiska smaker.

kall~~POS=TRUNC

Ett sortiment av magert kött eller en viktigaste entree ger protein för pastarätter som är starkt terar grönsaker eller frukter. Välj magert, låg salthalt charkuteri framställda utan nitrater och skivade tunt för dig på en köttdisken. Ordna på en antipasto fack för en buffet måltid. Kall förlorade lax med citronskivor är en elegant mitt omgiven av kalla pastasallader. Kalla ångad räkor fungerar bra ensam eller som en extra toppning för en enkel pasta maträtt.

Grönsaker och frukt

Betjänar en färgstark blandning av råa grönsaker med hummus eller spenat dopp tillsammans med kall pasta med kött eller andra protein är frisk och lätt. Utöka dina erbjudanden genom att skapa en antipasto tallrik med kronärtskockshjärtan, oliver, minimajs och rostad paprika. Klä upp tunt skivad gurka med lätt betning i en timme i vinäger, socker och salt. Ånga sparris spjut och servera kall fuktad med citronsaft eller vinägrett. En sallad med hackade, färska tomater, rödlök och färsk basilika är en uppfriskande sida skålen. Att lysa upp en frukt fack, tjäna bitar av melon och hela druvor gängade på spett, eller alternativa jordgubbar och myntablad.

Fullkorn

Couscous är en mångsidig säd som ligger till grund för många sallader. Blanda med grönsaker och örter för en välsmakande maträtt, eller tillsätt hackad frukt, såsom persikor eller äpplen, för en söt maträtt. Strö över kanel för kontrast med pastarätter som innehåller kött. Tabouli är en sallad med bulgur, hela korn av vete, och tomater, gurka, lök, persilja och mynta. Använd bulgur att bryta med tradition och blanda med bönor, majs och paprika för en Southwest-inspirerad skålen. För kompletterande struktur och visuella intryck, servera fullkorns med rätter från små pasta, såsom orzo.