XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad Är TriSlim diet?

TriSlim är en diet piller som kombinerar ingredienserna i två andra bantningspiller, TrimSpa och Cortislim, med Hoodia gordonii. Tillverkaren hävdar tar det två gånger om dagen om 20 minuter före måltid hjälper till att öka din ämnesomsättning, förbättra ditt humör och öka mängden fett du bränner. Tala med din läkare innan du försöker denna eller någon annan diet piller att se till att det är säkert för dig.

TriSlim Ingredienser

Ingredienserna i TriSlim inkluderar Hoodia gordonii, grönt te, pomerans extrakt, vanadin, krom, vitamin C, magnolia bark extrakt, L-teanin, kakaoextrakt, kalcium, banaba, beta-sitosterol, glukomannan, natriumkarboximetylcellulosa och Fibersol-2. Även om det innehåller en liten mängd koffein från grönt te-extrakt, är det lägre koffein än vissa andra bantningspiller.

Viktminskning Potential

Kosttillskott innehåller vanligen pomerans att öka ämnesomsättningen, grönt te för att minska fettdepåer, krom för att begränsa kolhydratmetabolism och glukomannan för att öka känslan av fullkomlighet. Forskningen är fortfarande preliminära och motstridiga om huruvida dessa ingredienser faktiskt resultera i ökad viktminskning. Hoodia gordonii inte orsakade någon ökning av viktminskning eller minskning av kaloriintaget i en 15 dagars studie publicerad i "The American Journal of Clinical Nutrition" i oktober 2011. Chromium också verkar inte hjälpa till med viktminskning, enligt en studie publicerad i "The Journal of alternativ och komplementär medicin" i mars 2010. De preliminära resultaten visar att glukomannan kan hjälpa dig att känna full och öka något viktminskning, enligt en översiktsartikel publicerad i "American Family Physician" i november 2004 . En översiktsartikel som publicerades i "The Journal of Nutritional Biochemistry" i januari 2011 konstaterade att grönt te kan också bidra till att minska kroppsfett och vikt.

Bieffekter

Ett antal av ingredienserna i TriSlim är förknippade med potentiella biverkningar. Hoodia gordonii kan orsaka illamående, kräkningar och ökning av blodtryck och hjärtfrekvens. Vanadin kan vara giftiga i stora mängder, orsakar illamående, kräkningar och förhöjt blodtryck. Pomerans kan också öka blodtrycket och hjärtfrekvensen. På grund av dessa effekter bör personer med högt blodtryck eller hjärtproblem undvika TriSlim.

andra överväganden

TriSlim tillskott kan inte vara säker om du tar vissa mediciner. Pomerans kan interagera med vissa läkemedel, vilket får dem att vara mer eller mindre effektivt absorberas, liknar vad som händer när du äter dessa läkemedel med grapefrukt. Dessa inkluderar anti-svamp läkemedel, glukokortikoider och kalciumantagonister.