XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Få hängslen är en slags blandad kompott. Det finns det hopp i slutet av tunneln till en mördare leende, men en lång och mödosam process bara för att komma dit. Hängslen kan vara obekvämt, och göra ett stort antal på självkänsla, även för den mest säkra av folk. Oavsett hur mycket du hör om hela processen, kan du fortfarande har frågor om den faktiska vården. Och med så mycket tonvikt på tandblekning, undrar man vad som är det bästa tandkräm för att hålla dessa pärlvita tänder, väl, vit.

Identifiering

Fråga nästan alla tandläkare eller ortodontist och de ska berätta om det finns något sådant som en "bästa" vitare tandkräm för barn eller vuxna med hängslen. Egentligen blekning tandkräm är produkter som du bör helt undvikas tills du är fri från alla fästen och kablar. Du kommer att ha gott om tid att arbeta med färgen på dina tänder när du har fulländat ditt leende. För nu, bara fokusera på att reparera era incisiver, hörntänder och bicuspids.

effekter

Om du använder en blekning tandkräm medan bältade i hängslen, du kör den potentiella risken för att området under fästet mindre nyans av vitt än resten av tanden. Det fungerar ungefär som kaffe, cola, te, rödvin och tobak, helt enkelt med motsatt effekt. I stället för att missfärgas eller gulnar tänderna som dessa poster kan, kommer en blekning tandkräm ljusare områden som är utsatta, medan aldrig röra eller ändra den del av tanden skyddas av hängslen. Och bara för att du dricker mörk cola eller rök, tror inte att blekmedel i dessa tandkrämer motverkar vad du lägger dina tänder genom. Sluta använda dem alla.

Funktioner

Den typ av tandkräm bör du använda iklädd hängslen är tandkräm godkänts av American Dental Association (ADA). Din specifika tandläkare eller ortodontist kommer sannolikt att ha en viss tandkräm som hon föredrar att använda, men det kommer troligen att bli ett varumärke som är berikade med fluor.

fördelar

Tandkräm med fluor har visat sig minska risken för förfall i tänderna, något som inte bara viktigt när du bär hängslen, men genom hela livet. Det är också klokt att använda en tandkräm som har någon form av antibakteriellt medel, eftersom detta kommer att bidra till att minska uppbyggnaden av plack. Tandkräm som har godkänts av ADA har testats i en klinisk prövning, så det kommer att vara lämpligt att använda när du har tandställning. Även om de flesta blekning tandkräm kommer att godkännas av ADA, bör det påpekas att dessa inte rekommenderas för personer med hängslen.

överväganden

När dina hängslen har tagits bort, gärna använda en blekning tandkräm, om inte, naturligtvis, har din tandläkare eller ortodontist rekommenderas någon annan typ av tandkräm. Eftersom allas tänder kommer att reagera olika på externa medel, kommer din tandläkare vet det bästa varumärket för dig och ditt leende.