XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När människor kämpar för att få en tillräcklig natts sömn, de ofta har svårt att fokusera och utföra uppgifter under dagen. Sömn är viktigt för en god fysisk och psykisk hälsa. Det finns många åtgärder för att hjälpa människor sover, men de kommer ofta med biverkningar. Rescue Sleep Remedy erbjuder en naturlig, god natts sömn med någon av de biverkningar av traditionella sömn stöd.

ingredienser

Rescue Sleep Remedy har utvecklats av Dr Edward Bach i början av 20-talet. Dr Bach var en skicklig patolog som arbetat med olika vacciner, men blev missnöjd med loppet av traditionell medicin. På 1930-talet bestämde sig Dr. Bach att studera homeopatisk medicin, så han började analysera blommor och deras säsongsmönster.

Dr Bach skapade naturprodukter som fungerade som homeopatiska lösningar för sådana tillstånd som stress, smärta och sömnlöshet.

Blomman ingredienserna i Rescue Sleep Remedy inkluderar körsbär plommon, vit kastanj, rock ros och klematis.

Användning

Räddnings Sleep Åtgärd kommer i vätske- eller sprayformler, och appliceras på toppen av tungan genom en pipett eller sprutas direkt in i munnen. Botemedlet verkar genom att lugna kroppen och låta den enskilde att falla in i en naturlig sömn. Cherry plommon och vit kastanj är kända för att ha egenskaper som inducerar en lugnande känsla.

De naturliga blommor i sömnen avhjälpa få avkoppling, vilket gör det lättare för människor att falla sömn och sova. När människor har möjlighet att sova naturligt, är episoder av sömnlöshet minskas, hjälpa till att skapa en känsla av det allmänna välbefinnandet.

rekommendationer

De positiva aspekterna av Rescue Sleep Remedy är att det inte är vanebildande, det är drogfri, och det inte få folk att känna groggy nästa morgon som receptbelagda sömn stöd kan. Dr. Bachs botemedel har inga andra biverkningar än lindriga magbesvär.

Rescue Sleep Remedy rekommenderas för både kort- och långvarigt bruk, men om episoder av sömnlöshet fortsätter, kontakta din läkare.