XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bli av med överflödigt bukhuden


När du förlorar en hel del vikt, överskott bukhuden vanligen kvar. Det är ett stort problem för människor som har förlorat en hel del vikt mycket snabbt, till exempel mer än 100 pounds i ett par månader. Huden förlorar sin elasticitet när den sträcks för mycket; Tyvärr, det bara inte få det tillbaka snabbt eller enkelt. Detta är anledningen till att många människor tenderar att välja operation.

Instruktioner

Om du ännu inte förlorade tyngden, gör det långsamt

1 Gör inga extrema förändringar i din livsstil. Din kropp kommer att ha mycket användas till din gamla, ohälsosamma livsstil, och det behöver tid att anpassa sig.

2 Loose bara två till tre pounds per vecka. Experter har funnit att genom att göra detta, slapp i huden inte blir så stor, eftersom kroppen blir sakta använda för att detta nya sätt att leva och din nya storlek.

3 Skapa en hälsosam kost plan och en kardiovaskulär träning. Tillsammans kommer dessa båda hep du gå ner i vikt, men de hindrar chock för kroppen som resulterar i den vikande av huden.

Förhindra Loose bukhuden efter viktnedgång

4 fortsätta att utöva med hjälp av särskilda övningar för att dra åt specifika områden i huden och hjärt-övningar. I det här fallet är de enklaste sätten att tona magmusklerna genom att göra sit-ups.

5 Följ en hälsosam diet plan. Du kommer nu vill behålla formen och storleken du är; genom att fortsätta att äta en hälsosam kost med enstaka behandling, bör din vikt inte ökar. Dessutom, se till att du dricker mycket vatten, såsom minst åtta glas vatten per dag.

6 Tala med din läkare. Om du inte får de resultat du vill, kan du behöva några läkare.

7 Kom ihåg att även om nödvändigt i vissa fall är operation ett stort beslut. Ändå vissa människor känner att det är deras enda alternativ. Om det är du, tänka noga och kontakta din läkare, som kanske kan hänvisa dig till en kosmetisk läkare.

8 Få tips om om att ha en bukplastik eller bukplastik. Detta är ett vanligt alternativ för personer med överflödig hud på magen. Den tar bort och stramar överflödig hud på buken och tar extra hudveck runt ryggen.

9 Rådgör med din läkare även om kroppen lyft eller ett bälte lipectomy. Denna typ av kirurgi syftar till att hjälpa till att lyfta huden på hela halvan av nedre delen av kroppen, inklusive mage. Detta kommer dock att kosta runt $ 3000 till $ 10.000.

Tips

  • Kirurgi är oftast inte omfattas av sjukförsäkring planer. Det anses kosmetisk, och det är ofta inte ses som absolut nödvändigt.