XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Frekvensen av din cardio träning beror på din hälsa och dina träningsmål. Följ dessa steg för att avgöra hur ofta du ska trycka på gym.

Instruktioner

Bestämma frekvensen av din nya Cardio träningsprogram

1 Ställ realistiska mål. Om du bestämmer dig för Memorial Day som du vill förlora 30 pounds av den fjärde juli, du ställer dig upp för misslyckande, oavsett hur ofta du tränar.

2 Starta ett nytt träningsprogram med ett träningspass frekvens på cirka tre dagar i veckan. Om du inte har utövat i år, vill du inte att hoppa rakt in i en plan som sätter dig på gymmet nästan varje dag. Detta är ett recept för katastrof eftersom dina muskler, ben, senor och ligament inte kan användas för att denna mängd stress och du kan lätt skada dig själv.

3 Öka din konditionsträning frekvens till fyra dagar per vecka efter två till tre veckor av träning om du känner dig bra. Om du märker att du mår bra och din kropp har anpassat sig till den ökade stammen du lägger på det, bör du kunna gå till fyra dagar i veckan ganska enkelt.

4 Upprätthålla en fyra dag per vecka frekvensen för åtminstone en månad eller längre. När du har tränat fyra dagar per vecka regelbundet en till två månader, kan du öka frekvensen till fem dagar per vecka.

5 Inte överstiger fem dagar träning per vecka. Vissa fitness pros säga att sex dagar per vecka är OK, men kom ihåg att resten är en viktig komponent i alla fitness plan. Dina muskler, hjärta och skelett behöver tid att återhämta sig efter ett träningspass så två dagars vila per vecka rekommenderas.

Tips

  • Kombinera styrketräning med din konditionsträning för bättre resultat. Människor som försöker gå ner i vikt hoppa ofta styrketräning, men muskelfiber kräver mer energi för att upprätthålla, alltså mer muskler du har, desto mer kalorier din kropp kommer att bränna.