XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är Winwood clips?


Någon som har tillbringat mycket tid att cykla har förmodligen haft den obehagliga upplevelsen av att ha fötterna glider av pedalerna. Om du trampar ihärdigt, fötterna glider av pedalerna kan även leda till att du kraschar. Det finns en mängd olika enheter som är avsedda att hålla fötterna stadigt på pedalerna under cykling och Winwood clips är bland de enklaste och enklaste att använda dessa anordningar.

Winwood cykeldelar

Winwood producerar en mängd olika cykeldelar, inklusive styren, gafflar och olika anordningar för att hålla fötterna på pedalerna. Winwood tillverkar också sko-band, tå-clips och en pedal-klipp som kallas "Decksters."

Winwood toe-klipp

Winwood toe-klipp är enkla, korgformade fästen för cykelpedaler. Formen på Winwood toe-Clips är ungefär densamma som formen på det främre partiet av en sko. När dessa tå-clips är kopplade till vanliga cykelpedaler, kan du infoga din fot i korgen med i stort sett samma rörelse du använder för att sätta foten på en vanlig cykel pedal. Genom att vagga framsidan av foten, hjälpa de försäkrar att foten förblir fast på pedalen. Foten hindras från att glida framåt bort från pedalerna eller från att lyfta bort från pedalerna om du skjuter foten bakåt ur korgen.

Decksters Clip System

"Decksters" är bilagor avsedda att skruvas fast befintliga cykelpedaler, de används tillsammans med speciellt utrustade dubbar som är kopplade till dina skor eller inbyggda i botten av speciellt utformade cykelskor. Dubbarna klipp på plats bara genom att kliva ner på pedalen, och kan frigöras genom att vrida fötterna.

sko Remmar

Winwood tillverkar också band som du ansluter till cykelpedaler och sedan glida fötterna i banden. Även om dessa band är de enklaste anordningar för att hålla fötterna stadigt på cykelpedaler, kräver de anpassning till fötterna, och det kan vara svårt att dra fötterna ur banden.