XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Huskurer för ansiktslyftning

Ansiktslyftning kan vara mycket kostsamt, och naturligtvis ingen operation går utan risk. Det finns också tiden för återhämtning och uppmärksamhet som behövs för att de kirurgiska sår så att du inte sluta med synliga ärr. Av dessa och många andra skäl är människor vänder sig till huskurer för en säker och kostnadseffektiv lösning på åldrande. Även om du förmodligen inte kommer att få de kirurgiska resultat, kan du se märkbara förbättringar genom användning av huskurer.

Honung & frukt

En av de mest rekommenderade ansiktslyftning huskurer är en blandning av honung och frukt. I en mixer, blanda en handfull varje jordgubbar och druvor plus halv ett päron, halv ett äpple och 1 oz. apelsinjuice. Sprid ett tunt lager av honung över ansiktet, och sedan sprida frukt blandning ovanpå honungen. Lämna det på i minst 30 minuter. Skölj honung och frukt bort med varmt vatten. Honung ensam är en stor mask för huden och kan lämnas på under 15 minuter av sig själv före sköljning.

Banan & Cream

En annan vanlig rekommendation för anti-aging ansiktslyftning är en blandning av banan och grädde. Skal en medelstor banan. Mosa banan till en fjärdedel kopp tunga vispgrädde. Prick en vitamin E kapsel, och rör om vätskan från kapseln in i bananblandningen. Bred ut blandningen på ansiktet och halsen, och låt verka i 10 till 15 minuter. Torka försiktigt bort det med en ren, fuktig trasa.

Socker & Eggs

Ägg är rika på näringsämnen som är bra för huden eftersom dessa inkluderar protein albumin och aminosyror. Dessa näringsämnen hjälpa tonen och smidig hud. Om du vill använda, vispa två äggulor, och sedan lägga med 1 tsk. socker. Jämna ut blandningen över ansiktet och låt verka i 25 minuter. Skölj med varmt vatten.

Träning

Att hålla underliggande muskler tonade håller huden lyfts och stram, eftersom musklerna naturligt förtvinar när du blir äldre. Enligt Best International News, ansikts övningar ökar ansiktsmuskelstyrkan med 250 procent och hudens elasticitet med 35 procent i åtta veckor.

Använda grundläggande sammandragning och styrketräning som med andra muskler, toning ansiktet är enkel. Ett exempel är att placera tummarna pekade nedåt på den yttre hörnet av dina ögon, pressa ögonen tätt, dra tummarna över kontrakterade muskler, slappna av och upprepa 10 gånger. Detta kommer att bidra till att minska svullnader och förbättrar hudton runt ögonen.