XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

RV Camping i Yucaipa Regional Park


Det finns hundratals statliga parker i Kalifornien för RV prospektering utöver de många regionala parker Kalifornien erbjuder. Yucaipa Regional Park är en sådan plats, som ligger på 885 tunnland i bergen i San Bernardino bergen.

Plats

Porten till Yucaipa Regional Park ligger på 33900 Oak Glen Rd. i Yucaipa, Kalifornien. Du kan reservera en RV camping plats genom att besöka parkens bokning hemsida (se referenser) eller genom att ringa 1-877-387-2757.

faciliteter

42 fullständig hook-up RV campingplatser kommer med möjlighet att använda parkens varma duschar, toaletter, telefoner, grillar, brand gropar, picknickbord / vindskydd och slöseri dumpningsstation. Ett läger värd bor på plats för underhåll och reservationsfrågor.

Fiske

En av de förmåner av RV camping i Yucaipa Regional Park är dess närhet till sjöar för rekreation. Att vara fyllt med öring, havskatt och bas i parken, det finns gott om möjligheter till fiske. Öring fiskesäsongen är november till april. Tillstånd måste köpas vid grinden, och det finns ingen återbetalning. Park fiskekort är utöver de nödvändiga California State fiskekort, som också kan köpas i parken.

Simning

Du kan kliva ut ur din RV campingplats och vara mycket nära ett dopp eller tupplur på stranden. Från Memorial Day Labor Day helgen, erbjuder Yucaipa en vattenpark, inklusive en-acre simma lagun, sandstränder, en 350-fot ränna vattenrutschbana, 290 fot rör vattenrutschbana, grönt gräs för slappa och en snackbar. Ring parken för aktuella drifttimmar samt för reservationer och avgifter som kan diskonterade för större grupper.

avgifter

Det finns ytterligare park avgifter som måste uppfyllas för att njuta av din RV camping, inklusive en veckodag daglig fordon avgift och en helg daglig fordon avgift. Årliga fordons passerar är giltiga i 12 månader från inköpsdatum, med högre och handikapp rabatter. RV campingavgifter finns för fullständig krok-ups med möjlighet att ingen hook-ups för ett rabatterat pris. Om du stannar en vecka, får du en natt gratis, med en maximal vistelse på 14 dagar inom en 30-dagarsperiod. Det finns andra rabatter för seniorer och ungdomsgrupper, och specialpriser för helgdagar.