XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tom Nest syndrom träffar många föräldrar som barnen går iväg till college, gifter sig eller bara lämna hemmet. Medan en tom boet kan vara svårt att anpassa sig till föräldrar är det lite svårare om du är en ensamstående förälder och att sista barnet lämnar boet. Det är lätt att bli deprimerad medan justeringsperioden sker.

Vid denna tid i ditt liv du kommer att behöva justera ditt tänkande att ta hand om sig själv och inte behöva oroa barnen. Det är ett faktum att våra små fåglar flyga coop.

Detta kan vara den första gången på över 20 år som du bara kommer att behöva ta hand om dig själv och sätta dina egna behov först. Ganska främmande koncept för många av oss ensamstående mammor.

Men utflugna behöver inte bli deprimerad över att vara på egen hand och många av oss kan använda denna tid i våra liv för att uppfylla våra egna drömmar och ambitioner.

Instruktioner

1 Som ensamstående förälder som står inför en tom boet är det viktigt att göra din dröm lista. Nu är det dags att skriva ner alla de saker som du vill göra med ditt liv. Kanske du vill ta en drömsemester och reser eller kanske du vill skriva en bok. Klockan är nu din vän och inte fienden.

2 Var sällskaplig. Om du är en arbetande förälder då de timmar du tillbringar på jobbet kommer att kompensera tystnaden i ett hem. Om du inte arbetar då kanske det är dags att gå med i en grupp i samhället där man kan umgås och ha kul.

3 Överväg dejta igen. Det finns online-möjligheter att träffa nya människor. Om online dating är skrämmande att du sedan leta efter enskilda grupper i samhället och gå. Det är svårt att komma tillbaka ut i dating världen, särskilt om du har varit singel ett tag. Ta tjuren vid hornen och ta en chans på livet!

4 Hitta en hobby. Det kommer att hålla dig sysselsatt och ockupera din tid. Det kommer att hjälpa dig att slappna av. Om du har alltid velat lära salsa nu skulle vara dags att ta lektioner.

Om du är en listig typ person som de flesta båtar butiker erbjuder klasser i skrot bokning, tårta dekorera liksom stickning och virkning. Det är också ett bra sätt att vara sällskaplig och träffa nya människor.

5 Ta en klass på din lokala community college. Nu är det perfekt tid att ens gå tillbaka till skolan för den grad du kan ha förbi att höja dina barn.

6 Håll tv på så det ger dig en känsla av kamratskap. Höra andra röster kommer att ge dig känslan av att vara mindre ensam. Det är bra för bakgrundsljud som du gör din hushållsarbete eller även när du är på datorn.

Musik är också ett bra sätt att fylla detta tomrum och spränga det om du behöver. Sjunga på toppen av dina lungor.

7 Få ett husdjur. En hund eller katt kan vara stora följeslagare om huset verkar alldeles för tyst utan barnen. Walking en hund ger du tränar och en extra ursäkt för att gå utanför. Katter är underbara snugglers (i motsats till sitt rykte för att vara oberoende)

8 Håll upptagen och tveka inte att ringa en familjemedlem eller vän om du känner dig ledsen eller blå. Det är vanligt för alla som står inför en tom boet för att ha tider när det är ensamt oavsett hur upptagen du kan vara. Samma barn som körde du galen är nu de som du saknar mest.

9 Håll kontakten med dina barn. Om de har gått iväg till college text eller ring dem med jämna mellanrum för att se hur de gör.

Om dina barn har gift då fortfarande tillbringa tid med dem utan att invadera deras privatliv.

Tips

  • Nå ut till familj och vänner och inte vara generad över att säga hur ensam du kanske känner
  • Inte isolera dig själv som utflugna lätt kan bli deprimerad