XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ruger P95 är en halvautomatisk handeldvapnet som avfyrar den 9mm rund ammunition. Ruger P95 baserad på John Browning bränning mekanism som först användes i Colt modell 1911 pistol, har ett magasin som matar laddad ammunition i avfyrningskammaren. Den P95 bör rengöras efter varje gång som det eldas för att avlägsna kol uppbyggd och oljor i samband med att skjuta pistol.

Instruktioner

1 Ta bort magasinet från P95 och inspektera kammaren att kontrollera att pistolen är tom på ammunition och säkra att hantera. Fält beröva Ruger P95 enligt instruktioner från tillverkaren.

2 Bifoga en slitsad patch jigg till slutet av pistolrengöringsstaven. Placera en lapp i jiggen och doppa plåstret i pulver lösningsmedel. Köra plåstret fram och tillbaka genom pipan för att dispergera pulvret lösningsmedel. Låt lösningsmedlet för att bryta ner pulver och kolrester i minst 10 minuter.

3 Placera ett nytt plåster på jiggen och köra det genom pipan. Fortsätta att köra nya patchar genom pipan tills de avslutar ren.

4 Lätt torr borste alla interna komponenter i P95 ramen, inklusive objektglaset, för att avlägsna kol och pulverrester. Blöt en lapp med lösningsmedel och skrubba envis områden av ackumulerad kol eller pulver vid behov. Torka rent lösningsmedel med ett nytt plåster.

5 Olja en lapp med vapenolja och torka av komponenterna i det inre av vapnet inramar. Kör en oljad lapp genom pipan för att förhindra rost och korrosion.

6 Montera Ruger P95 enligt anvisningar från tillverkaren. Torka utsidan på Ruger med en oljad lapp att ta bort potentiellt skadlig fukt och ger en barriär för rost.