XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kolon renar kan eliminera avfall och gifter från kolon. Kolon rengör sig naturligtvis hela dagen, även om vissa avfall kan finnas kvar på kolon väggar. Som ett resultat, det finns en mängd olika kolon rengöra alternativ, från koloskopier till rensning dieter. Eftersom koloskopier innebär att föra in en slang in i ändtarmen och spolning av kolon med vatten, ger en renande diet en mindre invasiv behandlingsmetod. Genom att äta mat som hjälper till att rengöra din kolon, kommer du att ha en friskare kolon och bättre matsmältningen.

Instruktioner

1 Ät färsk, ekologisk mat. Även dyrare, är ekologiska livsmedel inte behandlas med kemiska bekämpningsmedel. De är lätta för kolon att smälta. Undvik förädlade livsmedel så mycket som möjligt under din kolon rengöra diet.

2 Konsumera färsk frukt till frukost. Tack vare sin höga fiber och vatteninnehåll, är lätt för kroppen att smälta frukt. Det är också rikt på vitaminer och näringsämnen som är nödvändiga för god hälsa. Apelsiner, grapefrukt, bär, bananer och meloner gör utmärkt frukost livsmedel.

3 separata kolhydrater och protein. Eftersom de kräver olika magsafter, göra det lättare för din kolon genom att äta dem separat. Äta protein som kyckling eller fisk för en måltid, och kolhydrater såsom fullkorn eller frukt för en annan måltid. Din kropp kommer att smälta maten mer effektivt som ett resultat.

4 Välj livsmedel som innehåller mycket fiber. Fiber hjälpmedel i mag-funktioner, hjälper till att fylla upp dig och kan förebygga tjocktarmscancer. Frukt, grönsaker och fullkornsprodukter är alla fiberrika.

5 Drick mycket vatten. Sikta på minst 64 uns dagligen för bättre matsmältning. Vatten hjälper till att spola gifter och avfall från din kolon. Det är viktigt att hålla ordentligt släckt under din kolon rengöra diet.

6 Undvik koffein och alkohol. Båda hämmar matsmältningen och bör vara helt undvikas eftersom du rengöra din kolon. Du bör också undvika överflödigt natrium och socker. Överskott av båda kan negativt påverka din matsmältningen.

7 Tugga maten ordentligt. Ät långsamt att garantera livsmedels är korrekt bryts ned innan de sväljs. Om du inte adekvat tugga maten, är det svårare för kroppen att smälta. Under din kolon rengöra diet, är ditt mål att göra matsmältningen så enkelt som möjligt.

Tips

  • Daglig motion underlättar matsmältningen.
  • Ät inte medan du gör andra aktiviteter. Du är mer benägna att svälja bitar av mat i stället för ordentligt tugga varje tugga.