XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Enligt uppgifter från Choices närings konsulter, kan en låg natriumdiet förskrivas för ett obegränsat antal medicinska tillstånd, inklusive diabetes, högt blodtryck eller njursjukdom. En låg-natriumdiet lägger i allmänhet ett tak på din dagliga natriumintaget (vanligtvis runt 2,000mg), under vilka du bör vara att dra nytta därifrån. Samtidigt minska natrium från din kost kan tyckas svårt i början, innan länge du kommer att kunna hålla ditt intag under ditt dagliga gränsen med lätthet.

Instruktioner

1 Rådgör med din övervaka läkare att avgöra exakt hur lågt du ska försöka att nå med din låga saltfattig kost. Denna siffra kan variera, så det är bäst att ta emot en officiell rekommendation innan man börjar på en diet av natrium begränsning. Om du delta i en låg natriumdiet utan att fråga från din läkare, är 2,000mg / dag diet en bra utgångspunkt, och rekommenderas av Cleveland Clinic.

2 hålla en konstant mat dagbok där du listar de livsmedel du konsumerar och deras totala intag natrium. Utöver att se till att du lyckas förbli under din natrium tak för dagen, kommer denna praxis bekanta dig med innehållet i en mängd olika livsmedel natrium. Snart kommer du inte ens behöver hålla ett livsmedel logg; du kommer helt enkelt att veta vilka livsmedel (och kombinationer av livsmedel) gör att du kan stanna kvar inom dina parametrar som krävs. Men för nybörjare till en låg salthalt kost, är ett livsmedel journal avgörande.

3 Följ dessa enkla tips för att enkelt skära ned på mängden natrium i din kost. Först aldrig bordssalt, som bara en tesked salt innehåller mer natrium än du får i en hel dag. För det andra, undvika konsumtion av salt kött som fläsk, bacon och skinka, tillsammans med att undvika alla salt förädlade produkter som pretzels och chips. För det tredje, eliminera ditt intag av bearbetade och frysta livsmedel, eftersom dessa ofta innehåller natrium som konserveringsmedel. Slutligen, aldrig konsumerar konserverade produkter, eftersom dessa också har natrium tillsattes. Alltid fastnar färska frukter och grönsaker för att se till att ditt dagliga intag av natrium är låg.