XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
En lista över fotbollsutrustning

När fotboll började bli populärt i slutet av 1800-talet, uniformer och utrustning liknade dem som används i rugby. Det var inte förrän 1939 som fotboll hjälmar ens betraktas som obligatoriska. Dagens fotboll har utvecklats avsevärt, och säkerhet är en nyckelfråga. Oavsett om du spelar för skojs skull eller för konkurrens, kommer en hel del utrustning behövs för att på ett säkert sätt njuta av sporten.

Basic Safety Equipment

Även den mest rudimentära stil tackla fotboll kommer att kräva någon utrustning för att spela med en minskad risk för skador. Den grundläggande lista över vad som kommer att behövas för en position innefattar en hjälm, suspensoar och kopp, lår, höft och knäskydd, en halskrage, handskar, munskydd och axelvaddar. Nackkragar är särskilt viktiga för defensiva telefonarbetare och linebackers eftersom de skyddar mot pisksnärtskador.

Allmänna regler för Hjälmar

För extra skydd kan visir och käken kuddar fästas på en hjälm. Ansiktsmasker är obligatoriska för fotbollshjälmar. När du köper en hjälm, se till att den är av god kvalitet och certifierad. Hjälmen ska recertified varje år för att säkerställa att det fortfarande är säkert att använda. Hjälm underhåll bör utföras med bara vatten, och hjälmar bör aldrig delas mellan andra spelare eller vänner.

Axelvaddar och handskar

Generellt finns två typer av axelvaddar tillverkas för fotboll spela. Fribärande axelvaddar är av en större storlek och är gjorda speciellt för den offensiva och defensiva linjen, liksom linebackers. Fribärande kuddar är också mer restriktiva i rörelse. Platta axelvaddar är främst avsedd för breda mottagare och quarter, och de är av mindre storlek. Det finns också en skillnad i handskar. Det får handskar med ett grepp som gjorts speciellt för dem som fånga bollen, och handskar för linemen som är utformade mer för skydd och säkerhet.

annan utrustning

De som kan anordna en officiell fotbollslag kommer att behöva investera i mycket mer än obligatorisk utrustning. Tröjor, bälten, gördlar och skosnören kommer att behövas för uniformer. Inom kommer också att krävas, såsom tackla nappar, gruff västar, bisyssla markörer och pyloner. Lag behöver också utrustning väskor och vattenflaskor.

Att göra investeringar i utrustning

Enligt University of Nebraska, till den ungefärliga kostnaden utrusta och kläder varje medlem i Cornhuskers "fotbollslag är $ 1000 per person. De största kostnaderna kommer att vara hjälm och axelvaddar. En kvalitet par axelvaddar kan vara ungefär $ 350 och hjälmen kan vara ungefär $ 340. Med säkerhet är den viktigaste frågan, men dessa investeringar kommer uppväger de möjliga konsekvenserna av att spela utan rätt utrustning.