XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär Fakta om Double Dutch


Double Dutch, populära bland barn och vuxna, kom till Amerika med holländska nybyggare till Hudson River området. Det är ett rep hoppa övning spelas när två linor vänds i eggbeater sätt. Medan två människor vänder repen, en tredje person hoppar inom. Double Dutch är nu även spelas i New York som en universitets sport i vissa skolor. Double Dutch har blivit en tävlingssport mellan två eller flera lag, och inte bara ett roligt spel för barnen att leka.

Instruktioner

1 Läs "Double Dutch officiella regelbok", som du kan köpa på National Double Dutch League hemsida. I boken hittar du alla relevanta regler och metoder för att tävla i Double Dutch. David A. Walker, författaren till denna bok, gjorde Double Dutch i en sport för tjejer att spela på skolor på 1970-talet. Hans dotter, Lauren Walker, fungerar nu som chef för National Double Dutch League.

2 Gå till den årliga Double Dutch utbildning och turnering Camp, som har haft flera år på Saint Leo University i Florida. Du kommer säkert att lära sig många fakta om Double Dutch på denna händelse genom att titta på och ta del själv. Ansök online vid National Double Dutch League webbplats för att delta i den årliga utbildning och turnering lägret.

3 Starta din egen tävlingar. Kontrollera andra regelböcker om Double Dutch och andra hoppa rep tävlingar för spel du och dina vänner kan lära sig och behärska.

Tips

  • För mer information om Double Dutch evenemang där du kan lära och delta, ring National Double Dutch League huvudkontor (646) 489-8387.