XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Typer av Svängbara Brott hängslen


Efter en skada eller operation, leder kräver specialiserade hängslen som tillåter begränsad rörelse för att underlätta med healing. Läkare kan justera vinkeln och motståndet hos ledade stag beroende på skada, rörelseomfång som säkert uppnås eller program för tillfrisknande. Den ledade stag skapar stabilitet som också minskar smärta.

Gångjärns Knee Brace

Detta bandage gör det möjligt för läkare att ställa rätt vinkel för att ge tidiga rörelser knäet. Som läkningsprocessen fortsätter förhindrar stag knä förskjutning genom att tillåta begränsad rörelse. I tillägg till läkning, kan en ledad knästöd ge smärtlindring genom att minska mängden av belastning och stabilitet.

Hinged Elbow Brace

Detta bandage används med en axelrem för ökad stabilitet. De justerbara spänning inställningar ändra mängden rörelse och motstånd av armbågen. Flexibiliteten i skarven bestäms av läkaren, som än bestämmer inställningarna. Ortosen är fastspänd vid den övre och underarmen för att kringgå den stress på armbågen.

Gångjärns Hip Brace

Detta bandage ansluter till ett bälte runt midjan och remmar till låret. Ändamålet är att hålla vikten av den helande höftleden. Det ger stabilitet mot sida till sida rörelse och styr framåt eller bakåt motion.The brace är förinställt till mängden flex ville av läkaren. Det är också inställd på att ge motstånd.

Hinged fotledsstöd

Detta gångjärn stag håller avlasta den skadade leden. Ortosen gör kontakt med marken och överför trycket upp benet, förbi de drabbade området. Utbudet av rörelse är justerbar, vilket möjliggör tidig rörelse. Bygeln ger stabilitet och begränsar sida till sida rörelse och lutning av foten på insidan eller ut, som förbjuder ytterligare skador och minskar smärta.