XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur blir jag en bättre Marksman Med en AR?


Skytte, oavsett om jakt, sport eller yrke, är en utmanande och rolig aktivitet. En AR, eller gevär, är en ganska kraftfull vapen som har potential att avfyra flera rundor exakt. Däremot kan det ofta vara svårt att upprätthålla en tät gruppering när snabb bränning eller på distans, för att inte tala när du börjar med ett sådant vapen.

Instruktioner

1 Hur blir jag en bättre Marksman Med en AR?

Ett professionellt utbud är alltid att föredra för säkerhet och konsekvens.

Välj ert sortiment med omsorg. Om du inte använder ett professionellt sortiment, där du skjuter bör ha en stor, tydlig och omfattande back som kommer att absorbera många rundor och minimera risken för rikoschetter och oavsiktlig skada. Placera ditt mål på en plats där det är fri från hinder och mot anslaget tillåter betydande utrymme för missar. En professionell intervall bör ha som täckte, men om du inte använder en, behöver du minst 10 yards på vardera sidan av målet för att möjliggöra säkerhet.

2 Titta igenom siktet. Det spelar ingen roll om du använder optik eller järn sevärdheter, är förtrogenhet med sikte nyckeln till exakthet. Inte avfyra vapnet. Upprätthålla en konstant utsikt över målet genom siktet. Att hålla båda ögonen öppna, koncentrera dig på din andning och hjärtrytmen och rörelserna den orsakar i geväret. Identifiera din dominanta ögat, en som fokuserar tydligt på första anblicken och mål, och anpassa ditt gevär och sevärdheter därefter.

3 Andas i fyra sekunder. Håll andan i fyra sekunder. Andas i fyra sekunder. Håll andan i fyra sekunder. Upprepa detta med fokus på målet genom siktet. Denna övning kommer att bromsa din puls och göra dig mer medveten om effekterna av andning och hjärtslag på din inriktning.

4 Avfyra vapnet. Brand bara ett enda skott med tiden mellan varje skott. Ta din tid. Medan han fortfarande andas som beskrivs i steg 3, tid dina skott att komma in mellan dina hjärtslag. Som ändan av vapnet hålls tätt mot axeln, kan pulsen från subclavia faktiskt orsaka en mindre förskjutning i vapnet, som påverkar flygbanan av rundan.

5 När du fortsätter att avfyra vapnet, kan du välja att öka snabbheten för brand. Medan du gör så kom ihåg att kompensera för rekyl genom att återanpassa sevärdheterna med målet. Som brand ökar med hastigheten, kommer noggrannheten bli mindre sant på grund av rekylen, tiden sikta, och tidpunkten för varje runda. Endast praktiken kommer att göra dig mer exakt.

Tips

  • Användningen av brytbara ammunition ökar säkerheten genom att inte tillåta intakta rundor till rikoschett. I själva verket många professionella intervall tillåta användning av något annat än sådana rundor.
  • Om du är ny på skytte, eller om du inte är bekant med gevär, kan det vara lämpligt att börja med en lägre driven vapen för att vänja sig vid fotografering. En standard .22LR är en bra start vapen som har praktiskt taget ingen rekyl och är ett bra sätt att få brukade ljud och känsla av skytte
  • Det är alltid klokt att inte skjuta ensam. Inte bara är det säkrare att arbeta i kompissystem på grund av potential för skador, men kompis kan också titta på effekten av dina rundor och bidra till att styra din eld.
  • Ögon och hörselskydd ska alltid användas vid eldning vapen för att undvika skador.
  • Kom ihåg att inget vapen är en leksak. Oavsett kaliber, är alla farliga och potentiellt dödliga. Vid eldning, se till att målet är tydligt och, ännu viktigare, bakom målet är klart. En andra av ouppmärksamhet vid användning av något vapen kan kosta liv.