XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gång Vs. Går till gymmet

Om du försöker att välja mellan promenader varje dag och besöka ett gym regelbundet, måste du överväga fördelarna och nackdelarna med varje. Walking är bekvämt och gratis, men det kanske inte är det mest effektiva alternativet om du har allvarliga träningsmål. Å andra sidan, gym erbjuder många träningsmöjligheter, men de kostar pengar.

Gym

Den stora fördelen med att gå till gymmet istället för att gå är att du kan välja från en mängd olika övningar. Om du vill utveckla muskler, kan du lyfta fria vikter eller använd motstånd maskiner. Om promenader utomhus är svårt eller obehagligt på grund av dåligt väder, kan du gå på ett löpband eller använda en elliptisk eller trappa stepper maskin. Om du är trött på att utöva ensam, kan du ta en grupp övning klass. Typiska klasser inkluderar dans baserade aerobics, hög effekt aerobics och kickboxning.

Gående

Fördelen med promenader är att du inte behöver betala dyra avgifter eller resa till en avlägsen gym. Istället behöver du bara ett öppet område och kvalitet promenadskor. Vandring i ett naturskönt läge ger dig en chans att uppleva naturen. Om du äger ett löpband, behöver du inte ens behöver lämna ditt hem för att gå. Om du ställer in ditt löpband nära din favorit underhållning enheter, som kan bidra till att motivera dig att gå oftare och under längre perioder.

överväganden

Nackdelen med promenader är att det finns mer effektiva övningar. Walking är njutbart, men dina träningsmål kan kräva en mer intensiv aktivitet som bränner fler kalorier. En 130-lb. person som går på två mph, en avslappnad takt, en timme bara bränner 118 kalorier, enligt den amerikanska rådet om Motion. Ett sätt att hantera detta problem är att öka din vandring. Att samma person skulle bränna 295 kalorier genom att gå en timme vid 4 mph, en mycket rask takt.

Uppnå dina mål

Att fatta rätt beslut för dig, måste du väga fördelar och nackdelar med varje mot bakgrund av den typ av träningsprogram du behöver. Till exempel, om du vill totala muskeltonus, måste du utföra motstånd övningar. Även om du kan utföra många av dessa övningar hemma, gör omfattande utrustning finns på en typisk gym uppgiften lättare. Även gym har ofta professionella tränare för att hjälpa skräddarsy ditt träningsprogram för dina träningsmål.

expert Insight

Om att gå ett gym är inte möjligt, gå 30 minuter om dagen är ett effektivt sätt att upprätthålla en grundläggande nivå av kondition. Englands National Health Service rekommenderar gå 30 minuter om dagen över att gå ett gym. Organisationen hävdar att promenader är lättare att integrera i en daglig rutin än att gå till ett gym, men fortfarande erbjuder många hälsofördelar, såsom sänka risken för hjärtsjukdomar, fetma, diabetes och andra allvarliga medicinska tillstånd.