XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Arch smärta uppstår från promenader, löpning eller deltar i täta sportaktiviteter. Denna smärta kan vara allt från lindriga besvär till svår smärta. Om du har skadat foten eller ansträngda ett ligament, vila foten och använda kalla kompresser tillåter valv att läka. Med hjälp av skoinlägg eller köpa speciella skor för promenader eller löpning kan bidra till att förhindra arch smärta från att återvända.

Instruktioner

Hur kan man förhindra Arch Pain

1 Stoppa all verksamhet om du upplever arch smärta. Återvända hem och placera en kall kompress på bågen på foten. Du bör göra detta minst tre gånger om dagen i 30 minuter åt gången. Ta anti-inflammatorisk medicin för att förhindra svullnad. Vila foten tills den börjar må bättre.

2 Inköp skor som är gjorda speciellt för de sporter du deltar i. Löpning och promenader skor är utformade för att absorbera mer mark chock än vanliga skor och har hålfotsstöd som lindrar några av påfrestningarna på valven i fötterna. Du hittar dessa skor i de flesta idrotts butiker eller online.

3 Öka komforten i vanliga skor genom att köpa vadderade insatser. Skär kan absorbera marken chock och erbjuder extra stöd till dina bågar.

4 Lär dig att gå korrekt. Många människor ger för mycket vikt på valven i fötterna. Om dina bågar magen varje dag, besöka en kiropraktor som kommer att lära dig hur man gå korrekt. Omfördela din vikt lindrar en del av bördan på fötterna.

5 Gå ner i vikt om du är överviktig. Minska vikten som bärs av fötterna kommer att minska mängden av smärta du känner varje dag.